DIGI RCS & RDS: 3 Beneficii GRATUITE pentru MILIOANE de Clienti Romani

DIGI RCS & RDS 3 Beneficii GRATUITE MILIOANE Clienti Romani

DIGI RCS & RDS, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii romanesti, le ofera clientilor in mod gratuit multe beneficii despre care ei nu stiu, iar printre ele se numara si 3 care sunt legate de un serviciu foarte important. Stiti deja de ceva vreme ca DIGI RCS & RDS le ofera clientilor din Romania care au abonamente de internet fix posibilitatea de a folosi gratuit platforma de cloud storage DIGI Storage impreuna cu abonamentul lor.

DIGI RCS & RDS a lansat DIGI Storage cu foarte mult timp in urma ca un serviciu complementar, gratuit, de care sa se poata bucura clientii din toata Romania in aceasta perioada, iar foarte multi au profitat din plin de el. Desi DIGI RCS & RDS promoveaza DIGI Storage ca o platforma de cloud storage obisnuita, exista totusi cateva beneficii gratuite despre care multi dintre clientii din Romania inca nu stiu, din pacate.

DIGI RCS & RDS: 3 Beneficii GRATUITE pentru MILIOANE de Clienti Romani

DIGI RCS & RDS 3 Beneficii GRATUITE pentru MILIOANE de Clienti Romani avantaje

DIGI RCS & RDS le ofera in primul rand clientilor care au acces la DIGI Storage posibilitatea de a isi interconecta contul la alte platforme terte de cloud storage, printre care se numara Dropbox, One Drige, Google Drive, sau Amazon Cloud Drive. Multumita acestui beneficiu major, cei care au DIGI Storage isi pot transfera rapid fisierele intre aceste platforme fie pentru a le tine in mai multe locatii, sau pentru a-si transfera rapid fisierele in cea a DIGI.

DIGI RCS & RDS spune deasemenea ca DIGI Storage ofera posibilitatea de acces inclusiv prin FTP, sau WebDav, direct din sistemele de operare, asa ca putem stoca muzica si diverse fisierele pentru a le accesa rapid de oriunde si oricand. In final, unul dintre cele mai mari beneficii ale platformei de cloud storage a celor de la DIGI RCS & RDS este viteza foarte mare de transfer, de pana la 1 Gbps, pentru a transfera orice fel de fisiere cand avem nevoie.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la toate aceste beneficii majore de care se pot bucura clientii, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre ele, trebuie doar sa intrati pe website-ul grupului de telecomunicatii.