ING Bank: Informarea IMPORTANTA, ce Schimbari a facut pentru Clienti

ING Bank Informarea IMPORTANTA Schimbari facut Clienti

ING Bank transmite un mesaj important pentru toti clientii sai din toata Romania, unul pe care multi nu ar trebui sa il ignore, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceva despre care unii nu au aflat pana in momentul de fata. Mai exact, cei de la ING Bank au decis recent sa actualizeze aplicatia de mobile banking pe care o ofera pentru multi clienti din toata Romania, iar in ea au implementat o serie de noutati interesante de care multa lume se va putea bucura.

ING Bank spune ca a reorganizat sectiunea de Plati din cadrul aplicatiei Home’Bank, astfel ca acum aceasta este gandita pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna pentru clientii care au nevoie de mai multa claritate din acest punct de vedere. Conform celor de la ING Bank, acum avem posibilitatea de a alege ce fel de informatii sunt vizibile in partea superioara a acestei sectiuni, deci putem personaliza dupa bunul plac informatiile afisate.

ING Bank: Informarea IMPORTANTA, ce Schimbari a facut pentru Clienti

ING Bank ne transmite deasemenea ca imediat sub ele vom vedea platile pe care le facem cel mai frecvent, pentru ca oricand trebuie sa facem una din nou, sa o putem accesa rapid din cadrul aplicatiei, fara prea multe batai de cap. Aceste a sunt principalele modificari facute in cadrul acestei noi versiuni a aplicatiei de mobile banking pe care ING Romania o ofera pentru clientii care au telefoane iPhone si Android, si o au instalata, sau o vor instala.

ING Bank a gandit aplicatia Home’Bank pentru a ne permite sa ne administram foarte usor conturile bancare pe care le avem la banca, ceva ce orice fel de client are nevoie, deci masura este una laudabila, mai ales ca aplicatia in sine e una utila. Desigur ca trebuie sa fim atenti si la anunturile pe care ING le face in legatura cu actualizarile, pentru a beneficia tot timpul doar de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea ei.

ING Bank distribuie aplicatia sa prin intermediul App Store si Google Play Store, asa ca daca vreti sa o instalati, este recomandabil sa o faceti exclusiv de acolo pentru a fi siguri ca faceti totul in deplina siguranta.