Telekom: Anuntul OFICIAL, Schimbarile Importante Anuntate pentru Toti Romanii

Telekom a anuntat astazi o serie de schimbari foarte importante pentru milioanele de clienti care-i folosesc serviciile in toata Romania, ele fiind disponibile pentru oricare dintre ei, dar si pentru cei care vor sa-i devina clienti in aceasta perioada. Vorbim despre o oferta speciala pe care cei de la Telekom o lanseaza in Romania la inceputul verii, compania laudandu-se deasemenea cu o rata de satisfactie de 96% in randul clientilor, uriasa pentru Romania.

Telekom le spune romanilor ca in aceasta vara pot sa-si activeze abonamentele Nelimitate la operator beneficiind de comunicare nelimitata, inclusiv pe partea de internet, oriunde in tara noastra, dar si cu acces la roaming in Spatiul Economic European. Abonamentele cu preturi de la 7 euro pe luna ofera totul nelimitat in Romania, plus minim 4.7 GB si maxim 12 GB de internet mobil, in functie de abonament, fara a fi nevoie de plata unui cost suplimentar, daca nu se depasesc alocarile.

“Noua ofertă de vară, care începe pe 16 iunie, se potrivește cel mai bine pentru vacanța de vară, cu noile planuri tarifare NELIMITAT cu conectivitate nelimitată (internet, voce și SMS) în România și acces de la început la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE), conform reglementărilor Roam Like at Home, aplicabile tuturor clienților din Spațiul Economic European.”

Noile planuri tarifare NELIMITAT pentru Clientii vechi si noi

Telekom Anuntul OFICIAL Schimbarile Importante Anuntate Toti Romanii abonamente

Telekom le ofera romanilor inclusiv posibilitatea de a cumpara un telefon cand isi activeaza abonamentul nelimitat, modelele Samsung Galaxy A22 5G, sau Samsung Galaxy A33 5G, fiind incluse in abonamentele de 14 si respectiv 18 euro pe luna. Desigur ca exista si posibilitatea de a cumpara de la Telekom inclusiv smartphone-uri mai performante, mai scumpe, la preturi speciale, platite in rate impreuna cu noile abonamente.

Telekom ofera inclusiv posibilitatea de a beneficia si de o solutie de internet mobila prin WiFi, numita WiFi Nelimitat, aceasta costand doar 7 euro pe luna, si fiind o solutie perfecta pentru a avea internet prin WiFi oriunde ne-am afla. V-am spus acum cateva saptamani ca Telekom ofera inclusiv un Google Chromecast cadou la abonamentele nelimitate de minim 9 euro pe luna, iar el poate transforma rapid orice monitor intr-un centru multimedia pentru a vedea filme pe Netflix, Disney+, si nu doar atat.

“Pentru cei care doresc să aibă conectivitate WiFi pentru călătoriile de vară prin țară, Telekom oferă soluția WiFi portabilă WiFi Nelimitat, fără fire în plus și fără lucrări de instalare, la doar 7 euro/lună.”

Telekom anunta si noi recompense pentru clientii fideli, astfel ca persoanele fizice pot cumpara alt abonament, extinde comunicarea nelimitata, sau beneficia de 1 euro reducere pentru fiecare abonament nou, sau pot beneficia de cea mai buna oferta de portare cu smartpgone inclus. Telekom spune deasemenea ca ofera, la cerere, acces la noile planuri tarifare Nelimitat, impreuna cu reinnoire la cea mai buna oferta pentru clientii existenti, adica aceea disponibila pentru clientii noi, totul pentru a-i rasplati pentru loialitatea aratata.

“Astfel, clienții persoane fizice loiali au șansa de a cumpăra un alt abonament, de a extinde comunicarea nelimitată cu cei dragi, obținând 1 euro reducere pentru fiecare abonament nou, sau primind cea mai bună ofertă de portare, dacă aleg o ofertă cu smartphone inclus, chiar și fără portarea unui număr.”

Noile abonamente NELIMITAT ale celor de la Telekom sunt disponibile incepand de astazi.