BANCA Transilvania: Vestile pentru Clienti, e GRATUIT Incepand de Astazi

BANCA Transilvania Vestile Clienti GRATUIT Incepand Astazi

BANCA Transilvania are vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit ce le ofera gratuit chiar acum, daca sunt interesati, institutia financiara incercand sa-i faca pe romani interesati de festivalul TIFF. Cei de la BANCA Transilvania au confirmat in mod oficial faptul ca toti romanii care aleg sa se miste, si sa-si inregistreze pasii in cadrul aplicatiei BT Pay, vor avea posibilitatea de a castiga invitatii la festivalul TIFF din Cluj-Napoca.

BANCA Transilvania spune ca pana in 22 iunie va oferi zilnic un abonament la 10 proiectii care au loc la TIFF in Cluj-Napoca, scopul fiind de a convinge cat mai multi dintre clienti sa faca zilnic pasi pentru a ramane sanatosi. Conform celor de la BANCA Transilvania, in momentul de fata este posibila sincronizarea activitatilor de fitness direct in BT Pay pentru diverse platforme.

BANCA Transilvania: Vestile pentru Clienti, e GRATUIT Incepand de Astazi

BANCA Transilvania spune ca de la Google Health, si pana la aplicatia Fitbit, exista posibilitatea de a inregistra activitatile noastre fizice in cadrul aplicatiei BT Pay pentru a avea sansa de a castiga unul dintre abonamentele zilnice oferite. Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite, e nevoie sa faceti 6.000 de pasi pe zi care sa fie inregistrati in cadrul aplicatiei BT Pay pentru a putea beneficia de oricare dintre premii.

BANCA Transilvania nu e la prima promotie de acest gen in Romania, institutia financiara avand si altele pe care le-a derulat pentru clientii din toata tara, si desigur ca vrea sa o faca in continuare pentru a le oferi romanilor ceea ce isi doresc. Abonamentele vor fi oferite in timp util de catre banca pentru cei care vor sa ajunga la TIFF, insa campania este deschisa pentru oricine in momentul de fata, deci nu trebuie decat sa va inscrieti.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la promotiile de acest gen, deci trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la tot, si sa fiti siguri ca participati doar la ceea ce sunteti cu adevarat interesati.