Formula 1: Problema MAJORA a lui Lewis Hamilton Inaintea Montreal Grand Prix

Formula 1 Problema MAJORA Lewis Hamilton Inaintea Montreal Grand Prix

Formula 1 continua in acest weekend cu marele premiu de la Montreal, iar Lewis Hamilton va incerca sa obtina o prima victorie in cadrul cursei de maine, una care s-ar putea dovedi a fi extrem de importanta pentru pilotul britanic. Chiar daca Lewis Hamilton va participa la cursa din acest weekend, in cadrul celei din Azerbaidjan a suferit o accidentare foarte serioasa ca a ridicat foarte multe semne de intrebare cu privire la evolutiile sale viitoare.

Formula 1 este o competitie foarte grea, iar cursele pot genera accidente extrem de serioase in randul pilotilor, Daniel Ricciardo spunand ca Lewis Hamilton nu ar fi exagerat gravitatea accidentarii pe care a suferit-o in cadrul cursei din Azerbaidjan. Acesta spune ca Lewis Hamilton ar putea concura cu o accidentare in cadrul cursei de Formula 1 de la Montreal, iar asta pentru ca e improbabil ca el s se fi refacut in totalitate.

Formula 1: Problema MAJORA a lui Lewis Hamilton Inaintea Montreal Grand Prix

Lewis Hamilton s-a plans in cadrul cursei din Azerbaidjan de durerile imense pe care le resimtea in timpul acesteia, si ca se “ruga” ca ea sa se termine, lucru care desigur ca s-a si imtamplat intr-un final. Problema pentru echipa de Formula 1 a celor de la Mercedes a stat in incertitudinea legata de participarea, sau nu, a lui Lewis Hamilton la cursa de duminica, dar se pare ca pilotul va incerca totusi sa-si onoreze obligatiile.

“Partea bună este că este foarte vizibil. Dacă aveți sunetul mașinii, o puteți auzi sărind și sărind, iar din imagini puteți vedea că și casca se mișcă. Nu este normal sau confortabil. Poziția în care stăm în mașină, nu prea avem loc de mișcare așa că nu suntem pregătiți pentru impacturi.

Dacă asta depinde de o schimbare a regulilor sau de modul în care echipele instalează mașinile, nu sunt 100% sigur – dar nu mi-ar plăcea ca nimeni să treacă prin vreo accidentare sau durere inutilă.”

Formula 1 nu a fost prea “blanda” cu Lewis Hamilton anul acesta, iar asta deoarece pilotul britanic nu a reusit sa castige vreo cursa pana acum, el avand parte doar de pozitionari mult mai proaste decat cele cu care era obisnuit. Desigur ca exista oricand posibilitatea ca lucrurile sa se schimbe in bine pentru Lewis Hamilton, dar concurand accidentat, e improbabil sa aiba foarte mult succes in cursa din weekend.

Formula 1 va continua saptamana aceasta cu marele Grand Prix de la Montreal, insa mai exista zeci de curse in urmatoarele luni la care Lewis Hamilton poate reusi sa castige noi puncte care sa-l urce in clasamentul pilotilor.