Kaufland: Hotararea Speciala, ce da GRATUIT Oricaror Romani din Tara

Kaufland Hotararea Speciala GRATUIT Oricaror Romani Tara

Kaufland are vesti grozave pentru milioane de romani care intra in magazinele sale din toata tara pentru a-i cumpara produsele, iar asta pentru ca le ofera gratuit foarte, foarte, multi bani deoarece ii sunt clienti fideli. Kaufland a decis sa le rasplateasca fidelitatea romanilor, iar asta inseamna ca le ofera posibilitatea de a castiga mii de vouchere de cumparaturi daca aleg sa ramana in continuare fideli achizitiilor din magazinele sale.

Kaufland a anuntat ca le ofera romanilor posibilitatea de a castiga nu mai putin de 3.500 de vouchere, in valoare de 100 de LEI fiecare, la fiecare 2 saptamani, daca vor continua sa isi faca cumparaturile in oricare dintre magazinele sale. Vorbim despre una dintre cele mai importante promotii pe care cei de la Kaufland le-au derulat pana in momentul de fata in Romania, una despre care ar trebui sa stie oricare dintre romani.

Kaufland: Hotararea Speciala, ce da GRATUIT Oricaror Romani din Tara

Kaufland Hotararea Speciala GRATUIT Oricaror Romani Tara loialitate

Kaufland are aceasta promotie deschisa exclusiv pentru clientii care au carduri Kaufland Card, deci daca nu detineti unul, nu aveti cum sa participati la campanie si sa castigati oricare dintre banii care sunt oferiti de catre companie acum. Pentru a va face un Kaufland Card, trebuie doar sa mergeti in oricare dintre magazinele din Romania si sa cereri eliberarea unui la oricare dintre ghiseele de informatii care exista in magazinele companiei.

Kaufland ne cere deasemenea sa scanam codul cardului de fiecare data cand facem cumparaturi pentru a putea beneficia de inscrierea in promotie, acest lucru fiind obligatoriu, conform regulamentului pe care l-a creat companie. Nu trebuie sa uitati deasemenea faptul ca trebuie sa cumparati produse de minim 50 de LEI pentru a putea participa la aceasta promotie speciala, deci nu e suficienta chiar orice fel de plata.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta campanie speciala, deci le gasiti pe toate acolo, daca sunteti cu adevarat interesati de ele, pentru ca aveti ce sa castigati chiar in aceasta perioada in Romania.