Netflix: Premiera pentru Abonati, cum a Surprins Milioane de Oameni

Netflix Premiera Abonati Surprins Milioane Oameni

Netflix ii surprinde pe abonatiii din Romania, dar si din intreaga lume, iar asta pentru ca a dezvaluit pentru toata lumea o surpriza foarte interesanta, una despre care ar trebui sa stim, iar asta pentru ca a publicat primele imagini cu ultimul volum al Stranger Things. Dupa cum prea bine stiti deja, la inceputul lunii iulie cei de la Netflix vor publica ultimul volum al Stranger Things pentru abonatii din intreaga lume, iar serialul se va termina.

Netflix a lansat volumul 1 al sezonului 4 inca de acum cateva luni, asa ca foarte multi dintre fanii seriei au intrat deja in “febra” povestii, dar pe 1 iulie vom vedea finalul unui serial care a atras atentia a milioane, peste milioane, de oameni din toata lumea. Succesul surprinzator de care s-a bucurat Stranger Things a motivat compania Netflix sa produca acest final de serial in doua volume, o practica pe care o vedem tot mai des de la companie.

Netflix: Premiera pentru Abonati, cum a Surprins Milioane de Oameni

Netflix mai are deasemenea pregatite si alte seriale si filme foarte importante in cursul urmatoarelor luni, platforma de streaming video la cerere incercand sa lanseze titluri cat mai interesante pentru a concura cu HBO Max si Disney+. Asta inseamna ca vom vedea mai multe filme cu vedete importante lansate pana la final de an, dar si seriale cu povesti captivante, compania americana investind miliarde de dolari anual in productie.

Netflix a anuntat cateva dintre titlurile majore pe care le va lansa in curand, inclusiv o continuare pentru Squid Game, unul dintre cele mai de succes seriale pe care platforma l-a lansat in cursul anului trecut pentru toti abonatii. Interesant este ca Squid Game va fi transformat intr-un joc in lumea reala, ceva ce multa lume nu se astepta sa vada de la platforma, dar daca va avea succes, atunci ar putea fi doar unul dintre cele tratate astfel.

Netflix anunta in prealabil toate surprizele de acest gen, si lansarile importante pe care le ofera pentru clientii din intreaga lume, asa ca ramane sa vedem ce anume vom mai afla.