Volodimir Zelenski: Anuntul Privind Vizita Facuta de Scholz, Macron, Draghi, Iohannis

Volodimir Zelenski Anuntul Privind Vizita Facuta de Scholz, Macron, Draghi, Iohannis

Volodimir Zelenski vorbeste despre o zi istorica in 16 iunie, cea in care liderii a patru state europene au vizitat simultan Ucraina pentru a-si arata sustinerea vis-a-vis de tara in razboiul pe care-l duce cu Rusia, insa si pentru a spune la unison ca sustin acordarea statutului de tara candidata la aderarea la UE.

Volodimir Zelenski lauda prezenta liderilor europeni in Kiev intr-un moment atat de important pentru Ucraina, iar asta in conditiile in care vorbim despre momente extrem de importante in razboi, iar sustinerea este cruciala pentru ca tara sa is ipoata recuceri teritoriile pierdute deja.

“Astăzi este o zi cu adevărat istorică – Ucraina a simțit sprijinul a patru state europene puternice în același timp. Și în special susținerea mișcării noastre către Uniunea Europeană. Toți liderii înțeleg de ce nu se discută despre încetarea războiului acum. 

Exclusiv din cauza poziției Rusiei, care încearcă doar să intimideze pe toată lumea din Europa și să continue distrugerea Ucrainei, nu să caute o cale spre pace. Vom continua să luptăm până când vom garanta securitatea deplină a statului nostru.”

author avatar
Redactia iDevice.ro