Raiffeisen Bank: Importanta ATENTIONARE de URGENTA pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank Importanta ATENTIONARE URGENTA Toti Clientii

Raiffeisen Bank a publicat o noua informare de urgenta cu o atentionare care este transmisa clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata trebuie sa stie ceea ce se intampla peste noapte. Raiffeisen Bank urmeaza sa faca o noua serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania, iar asta inseamna ca unele dintre serviciile pe care le ofera vor deveni indisponibile pentru clienti.

Raiffeisen Bank spune ca in aceasta noapte, intre orele 00:30 si 05:30 urmeaza sa aiba loc aceste lucrari de mentenanta, deci vorbim despre 5 ore de perioade de indisponibilitate temporara sau permanenta pentru unele dintre servicii. Raiffeisen Bank spune ca toate aplicatiile sale de internet banking, Raiffeisen Online si Smart Mobile, vor fi indisponibile in aceasta perioada, deci daca le folositi in mod frecvent, trebuie sa stiti ca nu vor putea fi utilizate la noapte.

Raiffeisen Bank: Importanta ATENTIONARE de URGENTA pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca aplicatia Smart Market va deveni deasemenea indisponibila in cursul noptii trecute pentru toti clientii din Romania, ea trecand printr-o procedura similara si cu doar cateva saptamani in urma. Noul Raiffeisen Online IMM, Smart Business, plus Raiffeisen Online si Smart Mobile pentru persoane juridice vor fi deasemenea oprite pe parcursul noptii ca parte a lucrarilor de mentenanta care vor fi derulate.

Raiffeisen Bank spune ca in toata aceasta perioada cardurile bancare de debit vor functiona cu intermitente, avand perioade de indisponibilitate de 15 minute, la diverse intervale, intre orele 01:30 – 01:45 si 03:45 – 04:00. Raiffeisen Bank spune deasemenea faptul ca cardurile de credit vor ramane functionale in toata perioada de derulare a lucrarilor de mentenanta, deci din acest punct de vedere nu ar trebui sa va faceti vreo grija.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate informatiile necesare cu privire la lucrarile de mentenanta pe care le va derula, ia daca avem nevoie de ajutor putem sa apelam serviciile pentru relatii cu clientii in orice moment.