Vladimir Putin: Rusia este Pregatita sa Foloseasca Armele Nucleare

Vladimir Putin Rusia Pregatita Foloseasca Armele Nucleare

Vladimir Putin revine in atentia lumii intregi in ziua in care Comisia Europeana a anuntat in mod oficial ca va recomanda acordarea statutului de tara candidata la aderarea la Uniunea Europeana pentru Ucraina, si ne readuce aminte ca Rusia are arme nucleare, si ca este pregatita sa le foloseasca, daca va fi nevoie.

Vladimir Putin spune ca toata lumea trebuie sa stie ca Rusia are arme nucleare, si ca este dispusa sa le foloseasca pentru a-si apara suveranitatea, ceva ce nu e tocmai o noutate, pentru ca asta ne-au spus oficialii de la Kremlin si in martie, atunci cand a fost adusa pentru prima oara in discutie amenintarea nucleara.

Vladimir Putin se foloseste de arsenalul nuclear al Rusiei pentru a provoca teama in randul tarilor care sustin Ucraina, lucru care pana acum nu prea a avut succes, iar asta pentru ca toate vorbesc despre faptul ca totul face parte din odul in care Rusia transmite atentionarile de acest gen.

“A fost un politician iresponsabil care a spus ceva, apoi altul – la un nivel foarte înalt, de asemenea, să zicem, Ministerul Afacerilor Externe, oamenii de vârf spun ceva în acest sens… Dar oare o să tacem?

Răspundem în consecință. De îndată ce am răspuns, s-au agățat imediat de el: „Rusia ne amenință!’ Nu amenințăm pe nimeni! Dar toată lumea ar trebui să fie conștientă de ceea ce avem. Și ce vom folosi dacă este necesar pentru a ne proteja suveranitatea.”

author avatar
Redactia iDevice.ro