WhatsApp: Reactii Noi si Poze de Coperta pe iPhone si Android

WhatsApp Reactii Noi Poze Coperta iPhone Android

WhatsApp continua seria schimbarilor pe care le face pentru telefoanele cu sisteme de operare iPhone si Android, ele fiind realizate in secret pentru toata lumea, dar cu toate acestea, avem ocazia de a afla in avans ceea ce este pregatit. Prima schimbare importanta pe care WhatsApp o implementeaza pentru utilizatorii de telefoane iPhone are legatura cu noul sistem de reactii, iar asta pentru ca vom putea reactiona folosind orice fel de caractere emoji.

WhatsApp urmeaza sa ne ofere aceasta optiune dupa ce a implementat cu nu foarte mult timp in urma sistemul care faciliteaza trimiterea de reactii pentru mesaje, exact la fel precum in cazul platformei Facebook Messenger, de exemplu. Permiterea folosirii oricaror caractere emoji pentru reactii este o masura foarte interesanta pe care aplicatia o pune in aplicare, dar pana la urma este una benefica pentru foarte multa lume.

WhatsApp Reactii Noi Poze Coperta iPhone Android emoji
FOTO: Wabetainfo.

Reactii noi pentru iPhone si poze de coperta in Android

WhatsApp implementeaza o alta schimbare foarte buna pentru telefoanele care au sistem de operare Android, iar asta pentru ca in cazul lor este adusa o functionalitate implementata initial in cazul versiunii pentru companii a aplicatiei de mesagerie. Mai exact, in aceasta versiune a aplicatiei a fost integrata optiunea de a seta poze de coperta pentru profilul companiilor din cadrul platformei, ceva ce exista pe Facebook de ceva vreme.

WhatsApp Reactii Noi Poze Coperta iPhone Android profil

Platforma aduce acum aceeasi functionalitate pentru utilizatorii obisnuiti, si in imaginea de mai jos puteti vedea cum ar trebui sa arate aceasta modificare in momentul in care va fi lansata impreuna cu o actualizare pentru aplicatia de mesagerie. Oricine va putea seta o poza ca si imagine de coperta pentru profilul in platforma, iar asa multi oameni vor fi mult mai usor de descoperit in cadrul ei, oricand vor sa fie descoperiti.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari interesante in lucru pentru utilizatorii sai din intreaga lume, doar ca ramane de vazut cand anume vor fi ele lansate in mod oficial pentru ca noi sa ne putem bucura de toate cat mai rapid.