DACIA Duster 3: Primul “Preview” FOTO cu Design-ul Noului SUV

DACIA Duster 3 Primul Preview FOTO Design Noului SUV

DACIA Duster 3 este urmatorul model de SUV pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata lumea, iar inainte ca acest lucru sa se intample, compania romaneasca pare sa vrea sa ne ofere un mic “preview” pentru design-ul sau. Mai jos puteti vede aactuala versiune a DACIA Duster cu noul logo pe care compania il foloseste in toate modelele sale de masini, si care va fi inclus in DACIA Duster 3 deasemenea, el fiind dezvaluit pentru prima oara in DACIA Bigster.

DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba un design similar cu cel al Bigster, conform informatiilor aparute pana acum, cu anumite modificari in raport cu modelul care este vandut acum pe piata. Culoarea folosita in aceste imagini de prezentare de catre DACIA este aceeasi utilizata in cazul Bigster, si probabil ca asta nu e o coincidenta, dar important este ca design-ul DACIA Duster 3 ar putea fi destul de arpopiat de ceea ce vedem in actualul model, cel putin pentru partea frontala.

DACIA Duster 3: Primul “Preview” FOTO cu Design-ul Noului SUV

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba faruri usor modificate, dar tot in forma literei Y, iar grila radiatorului ar trebui sa aiba elementele grupate intr-un singur rand, dar cu acelasi logo, si intr-un forma oarecum similara. Bara DACIA Duster 3 ar putea fi deasemenea destul de similara, cu elemente din plastic intr-un aranjament apropiat, doar ca fara colturi rotunde, ci probabil cu unele patrate, insa grila frontala de sub radiator ar putea fi identica cu cea pe care o vedem acum.

DACIA Duster 3 ar putea avea proiectoarele pentru ceata pozitionate intr-o formula diferita, si poate din LED, asa cum se intampla in cazul Bigster, dar asta deocamdata nu e chiar atat de clar. Cand vine vorba despre portbagaj, acesta ar trebui sa fie mai modern in DACIA Duster 3, cu stopuri noi, dar bara in sine ar putea fi destul de similara, asa cum se intampla si cu cea din Bigster, deci nu trebuie sa ne facem sperante in legatura cu schimbari majore aici.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului viitor de catre cei de la DACIA, cel mai probabil prin septembrie, insa mai multe despre planurile lor vom afla in cursul lunilor urmatoare.