Kaufland: informarea Clientilor, ce da GRATUIT Pentru Romani Acum

Kaufland informarea Clientilor GRATUIT Romani Acum

Kaufland i-a anuntat pe toti clientii sai din toata Romania in legatura cu hotararea de a le oferi gratuit ceva despre care oricare dintre ei ar trebui sa stie, pentru ca este improbabil ca vreunul sa nu isi doreasca sa obtina premiul “pus la bataie”. Vorbim despre o masina BMW pe care cei de la Kaufland o ofera pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, impreuna cu 2.000 de euro in modificari care pot fi realizate pentru ca ea sa fie personalizata, astfel incat sa fie pe placul celui care o castiga.

Kaufland s-a gandit sa ofere acest premiu pentru clientii din toata Romania in ideea de a-si creste vanzarile si atentia asupra produselor pe care le vinde in tara noastra, si chiar daca e unul singur, vorbim totusi despre unul extrem de important. Kaufland le cere romanilor din toata tara doar sa comande produsele sale prin Glovo, sau Tazz, si sa cumpere produse in valoare de 80 de LEI, indiferent despre ce fel de produse este vorba.

Kaufland: informarea Clientilor, ce da GRATUIT Pentru Romani Acum

Kaufland informarea Clientilor GRATUIT Romani Acum bmw seria 5

Kaufland le spune clientilor ca din momentul in care fac aceste achizitii si sunt inscrisi in campania promotionala pe care o desfasoara in momentul de fata, deci avem ocazia de a castiga masina BMW pe care o ofera. Kaufland are de ceva vreme un parteneriat cu Glovo si Tazz prin care le permite romanilor sa se bucure de posibilitatea de a cumpara oricare dintre produsele sale din magazinele din toata tara.

Kaufland ofera prin aceste aplicatii acces la toate produsele pe care le vinde in mod obisnuit in oricare dintre magazinele din tara, iar livrarile se fac surprinzator de rapid, mai ales ca vorbim despre disponibilitate in multe locatii din toata tara. Desigur ca Kaufland nu este singurul lant de hypermarket-uri care are asemenea aplicatii disponibile pentru oricare dintre clientii din toata tara, cei de la Carrefour sau Auchan avand optiuni similare.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ofera in cadrul acestei promotii, asa ca daca vreti sa le aflati, e bine sa intrati acolo sa vedeti toate informatiile cu privire la cum puteti castiga premiile care sunt oferite.