WhatsApp Permite Transferul Conversatiilor din Android in iPhone

WhatsApp Permite Transferul Conversatiilor Android iPhone

WhatsApp face in mod oficial una dintre cele mai mari schimbari pe care platforma de mesagerie trebuia sa o faca de ceva vreme, dar care vine acum destul de tarziu, insa totusi e vorba despre o modificare extrem de buna. Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, care detine si WhatsApp, a anuntat ca este in sfarsit implementata optiunea de a transfera conversatiile noastre din Android in iPhone, procesul invers fiind lansat anul trecut.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate la foarte mult timp dupa ce ea a fost ceruta in mod oficial de catre utilizatori din intreaga lume, insa desigur ca era nevoie de timp pentru ca toate aceste modificari sa fie implementate. E bine ca intr-un final WhatsApp ofera aceasta optiune pentru toti cei care vor sa-si schimbe telefoanele, iar lucrurile se simplifica extrem de mult pentru ei incepand din acest moment.

WhatsApp Permite Transferul Conversatiilor din Android in iPhone

WhatsApp nu a anuntat in avans aceasta decizie pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, dar ca se lucreaza la schimbare am aflat de ceva timp, pentru ca in versiunile beta ale aplicatiei a fost descoperita aceasta modificare. Procesul prin care se transfera conversatiile din Android in iPhone nu este unul care se face rapid, mai ales daca aveti foarte multe poze, filme, etc, asa ca e bine sa stiti acest lucru.

WhatsApp incearca sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga cat mai multe dintre functiile pe care le doresc cu adevarat in cadrul aplicatiilor pe care le folosesc, ceea ce este o veste excelenta, mai ales ca era nevoie de multa vreme de asa ceva. WhatsApp are deasemenea si multe alte schimbari importante pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, unele dintre ele fiind in plin proces de pregatire pentru lansare.

WhatsApp va lansa in urmatoarele luni unele dintre aceste schimbari, in timp ce pentru altele va trebui sa asteptam mai mult, dar e clar ca toate vor veni pentru noi intr-un final, ceea ce este o veste excelenta pentru foarte multi romani.