BRD Romania: AVERTIZAREA foarte Serioasa care Vizeaza Toti Clientii

BRD Romania AVERTIZAREA Serioasa Vizeaza Toti Clientii

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a emis o avertizare extrem de serioasa care ii vizeaza pe toti clientii care-i folosesc serviciile, si vorbim despre o masura pe care ar trebui sa o cunoasca multi oameni. Mai exact, cei de la BRD Romania le transmit clientilor din toata Romania sa fie extrem de atenti la fraudele cibernetice care in momentul de fata se desfasoara cu o intensitate extrem de ridicata, din pacate.

BRD Romania a emis pentru prima oara aceasta avertizare foarte serioasa cu destul de mult timp in urma, insa acum sii mentine atentionarea pentru clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca exista foarte multe atacuri in desfasurare. Avertizarea celor de la BRD Romania pentru toti clientii din Romania vine in contextul in care banca incearca de aproape 2 ani de zile sa ii faca pe clienti atenti la ceea ce se intampla in spatiul cibernetic in perioada pandemiei de Coronavirus.

BRD Romania: AVERTIZAREA foarte Serioasa care Vizeaza Toti Clientii

BRD Romania nu este singura banca de la care vedem atentionari de acest gen in aceasta perioada, iar ast apentru ca in cazul tuturor au fost lansate diverse alerte pentru clientii care le folosesc serviciile. Din pacate, fraudele informatice care vizeaza clientii bancilor sunt special gandite pentru a le fura acestora banii, astfel ca in foarte multe cazuri oamenii nu au cum sa se protejeze impotriva a ceea ce se intampla, si ajung sa ramana fara banii pe care i-au adunat cu greu.

BRD Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa stie, sau sa faca, oricare dintre romanii care pot fi vizati de catre aceste atacuri cibernetice in aceasta perioada. Este extrem de important pentru oricare dintre clientii BRD Romania sa fie vigilenti si sa nu isi cedeze datele personale pentru a nu le oferi hackerilor acces la banii din conturi, iar asta pentru ca in anumite cazuri ei nu mai pot fi recuperati de catre banca, din pacate.

BRD Romania ofera nu doar sfaturi prin intermediul website-ului sau, ci permite deasemenea aflarea de informatii direct de la serviciile pentru relatii cu clientii, care sunt disponibile non stop pentru toti romanii.