Netflix: TOP 10 cele mai POPULARE Filme in Intreaga Lume

Netflix TOP 10 POPULARE Filme Intreaga Lume

Netflix a publicat un top 10 al celor mai populare filme care sunt disponibile in intreaga lume pentru toti abonatii care platesc pentru serviciile sale, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre multe titluri extrem de interesante. Netflix are un website special in care publica informatii cu privire la cele mai populare filme si seriale care sunt disponibile in cadrul platformei de streaming video la cerere pentru toata lumea, si exista foarte multe titluri extrem de interesante.

Netflix publica cate un top 10 al filmelor, sau serialelor, in functie de tipul productiei, limba in care productia a fost facuta, si nu doar atat, website-ul fiind extrem de bine gandit pentru a ne ajuta sa descoperim noutati. Pentru perioada 6 iunie – 12 iunie cei de la Netflix au publicat topul de mai jos, si puteti vedea ca o serie de filme noi au ajuns extrem de rapid in top 10 multumita interesului pe care l-au aratat abonatii care urmaresc tot ceea ce apare nou.

Netflix: TOP 10 cele mai POPULARE Filme in Intreaga Lume

Netflix TOP 10 POPULARE Filme Intreaga Lume global

Netflix spune ca Hustle este filmul care a inregistrat cel mai mare numar de vizualizari in prima sa saptamana de disponibilitate este Hustle, cu 84.580.000 de ore, o cifra cu adevarat impresionanta. Aflat la a doua saptamana in top, Interceptor a inregistrat 40.700.000 ore de vizualizare in cadrul Netflix, iar pe locul 3 avem Chickenhare and the Hamster of Darkness, care inregistreaza 9.820.000 ore de vizualizare, chiar daca se afla la prima saptamana de disponibilitate in platforma.

Netflix publica in cadrul acestui top nu doar filmele noi lansate in cadrul platformei, ci toate filmele din top 10 care inregistreaza cele mai mari cifre de vizualizari, deci vedem inclusiv titluri mai vechi, care abia au fost lansate. Ideea in sine este un aextrem de buna, iar asta pentru ca multumita topurilor de genul acesta avem ocazia de a descoperi filme si seriale noi din cadrul Netflix despre care nu am stiut ca exista, deci merita urmarite topurile.

Netflix actualizeaza saptamanal aceste topuri pentru a le oferi abonatilor o imagine cat mai clara cu privire la ceea ce se intampla in platforma de streaming video la cerere, si ce pot descoperi nou foarte rapid.