Volodimir Zelenski: Mesajele Importante pentru Intreaga Lume privind Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski Mesajele Importante Intreaga Lume Razboiul Rusia

Volodimir Zelenski transmite o serie de foarte importante mesaje oficiale pentru intreaga omenire in plin razboi in Ucraina, iar asta pentru ca vorbim despre ceea ce s-a intamplat in ultima perioada in tara, si ajutorul de care ea are parte de la diverse tari, sau chiar vedete internationale, cum ar fi actorul Ben Stiller.

Volodimir Zelenski a publicat toate mesajele de mai jos pentru a informa intreaga lume in legatura cu ceea ce se intampla in Ucraina in momentul de fata, iar asta pentru ca exista foarte multe probleme despre care foarte multa lume nu stie, dar si foarte multi pasi importanti facut spre aderarea la UE, si mai jos aveti mai multe detalii cu privire la ceea ce se intampla.

“Festivalul Internațional de Creativitate Cannes Lions. Atenția lumii este cea care determină când și cum se va termina acest război. De aceea, Ucraina are nevoie de aliați. Avem nevoie de oameni care sunt cei mai buni din lume care să atragă și să direcționeze atenția. Alăturați-vă inițiativei de susținere a Ucrainei U24, care reunește reprezentanții tuturor industriilor pentru a câștiga lupta pentru libertatea statului nostru, libertatea întregii lumi democratice.

Avem de-a face cu răul absolut. Și nu avem de ales decât să mergem mai departe. Eliberați întregul nostru teritoriu. Eliminați ocupanții din toate zonele noastre. Și deși acum lățimea frontului nostru este deja de peste 2,5 mii de kilometri, se pare că inițiativa strategică este încă în urmă.

Acum deputații Radei Supreme au plecat deja, iar eu sunt aici. Special pentru a le exprima recunoștința. Îi criticăm adesea, dar astăzi au făcut o treabă foarte bună. Sunt recunoscător tuturor deputaților poporului nostru care au susținut integrarea noastră europeană. Aș dori să notez votul în favoarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.

De asemenea, vreau să mulțumesc deputaților care au susținut Legea managementului deșeurilor. Acesta este un document important de mediu. Strategia Anticorupție a fost aprobată astăzi. Acest lucru este, de asemenea, foarte important. Sper că Rada va continua să lucreze cu aceleași rezultate semnificative.

Ucrainenii simt sprijinul lumii întregi, al multor oameni celebri. Și vizita lui Ben Stiller confirmă încă o dată acest lucru. Călătoria ta la Irpen și Makarov, întâlnirile cu oamenii noștri spun multe. Apreciem că sunteți aici în această perioadă dificilă pentru țara noastră.”