Orange: Vestile pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT pentru Romani Acum

Orange Vestile Clienti Ofera GRATUIT Romani Acum

Orange are vesti grozave pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit ce anume ofera gratuit pentru cei care sunt dornici sa profite de o promotie extrem de interesanta disponibila acum. Mai exact, cei de la Orange le spun romanilor din toata tara ca le dau posibilitatea de a castiga prin aplicatia MyOrange, si a Pinata Party, telefoane mobile, casti, si o varietate de alte premii, sau beneficii extrem de interesante care sunt detaliate in aceasta pagina.

Orange spune ca le da clientilor din Romania 10 telefoanele Samsung GALAXY S22 Ultra 5G, 10 casti Samsung GALAXY Buds2, sau 15 baterii Externe Hama, dar acestea sunt doar premiile principale oferite. Exista o multitudine de alte beneficii pe care Orange le ofera ca si premii pentru clientii din toata tara in cadrul aplicatiei MyOrange, iar in principal vorbim despre minute, trafic de internet, SMS-uri, si alte beneficii de acest gen, toate foarte utile pentru multi.

Orange: Vestile pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT pentru Romani Acum

Orange le cere clientilor din toata Romania sa isi instaleze aplicatia MyOrange in propriile telefoane, si sa participe la Pinata Party pentru a avea sansa de a castiga premiile. Desigur ca pentru a putea participa la Pinata Party, cei de la Orange ne cer sa platim facturi prin aplicatia lor, sa reincarcam cartele, si nu doar atat, iar asta pentru sa numai asa vom avea acces la posibilitatea de a primi oricare dintre premiile care sunt oferite in momentul de fata de companie.

Orange are de ceva vreme campania Pinata Party pentru clientii din toata Romania, si incearca sa le ofere in mod constant beneficii noi de care sa se bucure, astfel ca vorbim in mod regulat de schimbari facute. Aceste schimbari ne aduc posibilitatea de a ne bucura de premii noi in mod constant, si foarte bune, dupa cum puteti vedea, asa ca nu trebuie decat sa profitati de ceea ce ne este pus la dispozitie de catre compania romaneasca in momentul de fata.

Orange desfasoara aceasta campanie fara oprire, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca puteti sa profitati de promotie oricat doriti, oricat ea este activa in Romania acum.