Vladimir Putin Transmite un Mesaj Puternic in BRICS Impotriva Occidentului

Vladimir Putin Transmite Mesaj Puternic BRICS Impotriva Occidentului

Vladimir Putin a lansat un mesaj prin care cere unitate intre tarile care fac parte din BRICS, iar asta deoarece el spera ca o continua colaborare dintre ele sa fie suficienta pentru a face fata sanctiunilor pe care lumea Occidentala le-a impus impotriva Rusiei din cauza razboiului din Ucraina.

Vladimir Putin spune ca actiunile egoiste ale unor tari occidentale au generat o criza economica mondiala pe care o resimte intreaga lume in momentul de fata, si ale carei efecte vor fi unele pe termen foarte lung, fara a mentiona totusi ca razboiul din Ucraina este la baza aplicarii acestora, in final.

Vladimir Putin incearca sa obtina in cadrul BRICS sustinere pentru ceea ce face in momentul de fata in Ucraina, actiunile sale generand probleme fara precedent pentru o intreaga lume, dar cu toate acestea, liderul de la Kremlin este concentrat pe modalitati de a le face fata, nu pe renuntarea la razboiul din Ucraina.

“Numai pe baza unei cooperări oneste și reciproc avantajoase putem căuta căi de ieșire din această situație de criză, care s-a dezvoltat în economia globală din cauza acțiunilor prost concepute, egoiste ale anumitor state.

Suntem convinși că acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de conducerea țărilor BRICS pentru a dezvolta un curs unificator, pozitiv, spre formarea unui sistem cu adevărat multipolar de relații interguvernamentale. Națiunile BRICS pot conta pe sprijinul multor state din Asia, Africa și America Latină care se străduiesc să urmărească o politică independentă.”