WhatsApp: Surprinzatoare Modificare SECRETA pentru iPhone si Android

WhatsApp Surprinzatoare Modificare SECRETA iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din lume cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, face in secret noi schimbari neasteptate pentru iPhone si Android, ele fiind descoperite de catre cei care testeaza aplicatia in versiune beta. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, WhatsApp lucreaza la posibilitatea de a folosi un avatar, Memoji sau Bitmoji, pentru apelurile video pe care le facem cu diverse persoane in cadrul platformei.

WhatsApp lucreaza de cateva luni, se pare, la aceasta schimbare majora pe care vrea sa o ofere utilizatorilor din intreaga lume, iar in versiunea beta a aplicatiei ea pare sa fie destul de bine pregatita pentru a fi oferita in mod oficial noua. WhatsApp stie foarte bine ca exista multi oameni dornici sa foloseasca avatare de acest gen pentru apelurile video pe care le fac in platforma de pe iPhone si Android, asa ca in sfarsit se gandeste sa ne ofere functionalitatea.

WhatsApp: Surprinzatoare Modificare SECRETA pentru iPhone si Android

WhatsApp Surprinzatoare Modificare SECRETA iPhone Android avatar

WhatsApp a implementat deocamdata doar partial aceasta functionalitate, asa ca nu putem vedea foarte clar cum anume o vom putea folosi, dar stim ca ea este in lucru, si ar trebui sa ne fie oferita la un moment dat de catre compania americana. O setare speciala va exista in interfata aplicatiei WhatsApp pentru activarea acestui avatar pentru apelurile video, iar el va putea fi folosit in orice fel de conversatii pe care le avem, fara vreo restrictie impusa cumva.

WhatsApp ne permite sa ne cream singuri avatarele pe care le folosim fie in conversatii, sau grpuri de conversatii, fie in cadrul apelurilor video pe care le avem cu diverse persoane care ne apeleaza, sau pe care le apelam la un moment dat. Cei de la WhatsApp vor sa ne ofere functii cat mai avansate pentru a ne bucura de platforma de mesagerie, iar ceea ce este disponibil acum ne arata cat de mult isi doreste si compania americana sa ne ofere ceea ce ne dorim.

WhatsApp va lansa totul cand va fi 100% pregatit pentru a fi oferit, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie disponibil pentru noi, indiferent cat ar putea dura pana cand acest lucru se va intampla, sansele fiind ca totul sa dureze cateva luni de zile.