BIZONUL NEGRU 22.11: Exercitiul Armatei Romane cu Misiuni de Foc

BIZONUL NEGRU 22.11 Exercitiul Armatei Romane cu Misiuni de Foc

Soldatii Armatei Romane au participat la exercitiul BIZONUL NEGRU 22.11, care a avut loc la Capu Midia, in judetul Constanta, militari ai Regimentului 52 artilerie executand misiuni de foc cu tehnica militara in dotare pentru a-si pastra indemanarea in desfasurarea misiunilor in care sunt implicati.

„Ploaie de foc” la malul mării Militari din cadrul Regimentului 52 Artilerie „General Alexandru TELL” au executat misiuni de foc în cadrul exercițiului BIZONUL NEGRU 22.11 la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu”din Capu Midia, județul Constanța.

Scopul acestui exercițiu a fost familiarizarea personalului în executarea misiunilor de foc cu tehnica nou intrată în dotarea regimentului precum și pentru validarea capacității operaționale a unei baterii LAROM.

Spirit de echipă, efort maxim, atenție sporită, calcule matematice precise, perseverența și tenacitate sunt câteva din trăsăturile unui artilerist de care depinde succesul unei misiuni de foc. Misiunile executate au fost unele complexe având în vedere că s-au executat cu sprijinul mijloacelor aeriene și navale din dotarea Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu și a Divizionului 176 Nave Scafandri de Mare Adâncime.

author avatar
Redactia iDevice.ro