Andrei Baciu: Criticile Constructive au Ajutat la Imbunatatirea Activitatii CNCAV

Andrei Baciu Criticile Constructive Ajutat Imbunatatirea Activitatii CNCAV

Andrei Baciu, fostul presedinte al CNCAV, a vorbit inainte de mutarea procesului de vaccinare de la organismul interguvernamental la ministerul Sanatatii despre ceea ce a reprezentat acest proces, si cat de mult au ajutat, sau nu, anumite procese create in cadrul sau.

Andrei Baciu vorbeste mai jos despre ajutorul dat de criticile constructive in imbunatatirea activitatii pe care CNCAV a avut-o, dar si despre ajutorul primit de la diverse organizatii, fie ca au fost guvernamentale, sau non-guvernamentale, in imbunatatirea activitatii organismului.

“Criticile constructive ne-au ajutat să ne îmbunătățim activitatea. Chiar și comentariile lipsite de argumente sau de fundament ne-au ajutat în dorința noastră de a fi mai buni. Însă, tot ce a construit CNCAV nu ar fi fost posibil fără sprijinul și susținerea mai multor actori importanți.

Fie că au reprezentat instituții ale statului la cel mai înalt nivel, organizații non-guvernamentale, mediul privat, culte religioase, societatea civilă, influenceri, mass-media sau simpli cetățeni. Orice rezultat favorabil obținut este și meritul acestora. Pentru toate acestea le mulțumesc și le sunt recunoscător!

Când lucrează în #echipă, România a demonstrat că e capabilă să creeze sisteme publice funcționale, online și offline. Am redus barierele birocratice și am îmbunătățit experiența cetățeanului în interacțiunea cu reprezentatul statului. De la activitatea de programare online și offline și până la actul medical, procesul de vaccinare s-a desfășurat eficient, sigur și modern.

În aceste 18 luni, am cunoscut prieteni și profesioniști, exemple și îndrumători. În fiecare dintre voi, colegii de vaccinare. Sunt bucuros pentru rezultatele noastre, în plan profesional, dar și din punct de vedere uman. M-am emoționat, atașat și ambiționat alături de voi toți.

Ne-am bucurat de fiecare reușită, iar cu fiecare zi petrecută împreună, am căutat să fim mai buni! La nivel personal, sunt extrem de recunoscător pentru toată această experiență. Acum, mă uit cu mare încredere și determinare la ce putem construi în continuare aici, în România. Împreună. Sunt multe lecțiile de învățat din toată această experiență.”