ING Bank isi Atentioneaza Toti Clientii, la ce Spune ca Trebuie sa Avem Grija

ING Bank Atentioneaza Toti Clientii Spune Trebuie Avem Grija

ING Bank a publicat o informare cu o atentionare extrem de serioasa pe care ar trebui sa o aiba in vedere oricare dintre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa. Cei de la ING Bank s-au gandit sa ii ajute pe clienti sa invete mai usor despre problemele create de catre fraudele online cu ajutorul horoscopului antifrauda, dar si a binecunoscutei Neti Sandu, care incearca sa ne ajute sa navigam printre problemele generate de fraudele online.

ING Bank a creat, in parteneriat cu OLX, un horoscop cu inforamtii legate de inselatoriile de care putem fi vizati online, si nu numai, iar asta pentru ca problemele sunt foarte mari, si se intensifica. Colaborarea cu OLX are si o logica, iar asta pentru ca in 2021 platforma a fost in centrul multor atentionari dupa ce romanii care vindeau produse acolo au devenit tinte ale hackerilor care incercau sa-i pacaleasca sa le ofere datele personale, sau cele ale cardurilor.

ING Bank isi Atentioneaza Toti Clientii, la ce Spune ca Trebuie sa Avem Grija

ING Bank a publicat de-a lungul timpului foarte multe atentionari extrem de serioase cu privire la problemele uriase generate de catre fraudele online, iar asta pentru ca exista destui romani care au fost afectati de catre ele. Romanii pot fi viati de fraude online prin mesaje primite prin SMS, platforme de mesagerie, email, sau chiar prin apeluri telefonice, deci trebuie sa fim foarte vigilenti pentru a nu cadea in plasa hackerilor care nu ne vor decat raul.

ING Bank explica pe website-ul sua cum ne putem proteja cat mai eficient impotriva problemelor foarte mari generate de catre fraude, dar si ce trebuie sa facem daca suntem de parere ca am fost tinta unui atac. Actiunea in urma unui atac este foarte importanta deoarece poate face diferenta dintre pierderea de bani, sau nu, astfel ca e bine sa fim atenti inclusiv la la tot ceea ce tine de problemele de acest gen pentur a nu ramane fara sume substantiale de bani.

ING Bank nu e singura banca de la care vin informari de acest gen, iar asta pentru ca aproape toate bancile din Romania au avut clientii vizati de atacuri de acest gen, deci nimeni nu este in siguranta.