Formula 1: Max Verstappen si Ironiile “Taioase” dupa Accidentul lui Lewis Hamilton

Formula 1 Max Verstappen Ironiile Taioase Accidentul Lewis Hamilton

Formula 1 continua astazi cu Marele Premiu de Grand Prix de din Austria, insa inainte sa inceapa sicanarile din cursa, Max Verstappen il sicaneaza pe Lewis Hamilton cu o ironie care i-a surprins inclusiv pe fanii celor 2 piloti atat de cunoscuti. In tururile de calificare pentru cursa din Austria, atat Lewis Hamilton, cat si George Russell au suferit accidente cu masinile Mercedes, iar Max Verstappen a profitat de situatie pentru a-l ironiza pe cunoscutul pilot britanic de Formula 1.

Max Verstappen este lider in clasamentul pilotilor in acest sezon de Formula 1 dupa ce a obtinut victorie, dupa victorie, in multe dintre cursele de anul acesta, in timp ce Lewis Hamilton nu reuseste sa obtina locuri bune in curse, masinile noi ale Mercedes nefiind gandite tocmai pe placul lui. Recent Lewis Hamilton l-a ironizat indirect pe Max Verstappen pentru stilul de condus pe care-l are pilotul olandez de Formula 1, iar acum a primit si un raspuns de la cel din urma.

Formula 1: Max Verstappen si Ironiile “Taioase” dupa Accidentul lui Lewis Hamilton

Max Verstappen a afirmat pentru presa, cu referire directa la Max Verstappen, ca e „bine” ca la 37 de ani inca invata cum sa loveasca barierele de protectie de pe circuitele de Formula 1, asta cu referire directa la accidentul britanicului in cursele de calificare. Max Verstappen a afirmat ca e bine si pentru soferii tineri de Formula 1 sa vada ca veteranii precum Lewis Hamilton inca invata la 37 de ani cum sa loveasca zonele de siguranta ale traseelor pe care conduc.

“Cred că este destul de frumos că, la 37 de ani, încă poți învăța cum să lovești un apex. El învață, așa că este pozitiv. De asemenea, este bine ca șoferii mai tineri să știe că încă înveți când ai 37 de ani.” a declarat pilotul olandez.

Formula 1 este un sport foarte competitiv si rivalitate mai mare decat cea dintre Max Verstappen si Lewis Hamilton nu exista in momentul de fata, deci este de asteptat sa apara atacuri si ironii intre piloti pe masura ce cursele se desfasoara in mod regulat. Avand in vedere ca Max Verstappen are sanse extrem de mari sa castige acest sezon de Formula 1, cel mai probabil unul dintre ultimele la care Lewis Hamilton va concura, e de asteptat ca ironiile sa devina si mai dure intre piloti.

Formula 1 va continua dupa turneul de Grand Prix din Austria cu alte curse care se vor desfasura in Franta, Ungaria, Belgia, Olanda, etc, deci exista destul potential pentru a vedea si alte clinch-uri intre pilotii care isi doresc cu atat de multa „ardoare” sa castige cat mai multe curse.