LIDL Romania: Informarea pentru Clienti, ce Ofera Gratuit Saptamana Aceasta Romanilor

LIDL Romania Informarea Clienti Ofera Gratuit Saptamana Aceasta Romanilor

LIDL Romania le transmite clientilor din toata toata tara ceea ce a decis sa ofere gratuit saptamana aceasta pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe la aceasta noua campanie speciala care este derulata in toata tar,a pentru toate magazinele. Vorbim despre faptul ca LIDL Romania are in toate magazinele sale din tara produsele in stil iberic de la Sol y Mar, iar cei care decid sa le cumpere, au sansa de a castiga o serie de premii interesante.

LIDL Romania spune ca oricare dintre romanii care vor sa cumpere produsele de la Sol y Mar din magazinele din Romania, impreuna cu alte produse, in valoare de minim 70 de LEI, si se inscriu in campanie, pot castiga o serie de produse interesante. LIDL Romania le ofera romanilor posibilitatea de a castiga un frigider de la Fram, 5 storcatoare de fructe, si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, toate oferite pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania: Informarea pentru Clienti, ce Ofera Gratuit Saptamana Aceasta Romanilor

LIDL Romania deruleaza aceasta campanie speciala in oricare dintre magazinele sale din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le ofere romanilor posibilitatea de a profita de ea indiferent de unde isi cumpara produsele in momentul de fata. Asta inseamna ca puteti sa mergeti in oricare magazin din tara, sa cumparati un produs Sol y Mar, impreuna cu alte produse, de minim 70 de LEI, si asa va asigurati ca puteti participa la campanie.

LIDL Romania ne obliga deasemenea sa ne inscriem prin intermediul website-ului sau pentru a putea participa la aceasta campanie, fiind necesar si numarul bonului de cumparaturi pe care l-am primit dupa finalizarea achizitiei, fara el fiind invalidata participarea. Dupa ce va inscrieti, trebuie doar sa asteptati pentru a vedea daca sunteti castigatori sau nu, indiferent cat anume ar putea dura acest lucru, dar intre timp puteti participa si la celelalte campanii deschise.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada extrem de limitata acum, dar mai exista si alte campanii foarte interesante despre care ar trebui sa stiti, si la care puteti participa chiar acum, pentru a va bucura de ceea ce este oferit gratuit, sau la reducere.