Vestile Oficiale ale WhatsApp ce a Lansat Azi pentru iPhone si Android

Vestile Oficiale WhatsApp Lansat Azi iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a anuntat in aceasta seara o serie de vesti oficiale grozave pentru miliarde de utilizatori care folosesc aplicatia sa de pe iPhone si Android. Vorbim despre un anunt oficial al celor de la WhatsApp prin care suntem informati in legatura cu faptul ca incepand de acum oamenii care comunica prin intermediul platformei pot folosi orice fel de caractere emoji pentru reactiile pe care le trimti pentru mesaje.

WhatsApp a implementat posibilitatea de a reactiona la mesaje ca o solutie prin intermediul careia le ofera oamenilor posibilitatea de a interactiona in moduri noi cu interlocutorii din conversatii. Reactiile sunt folosite de ceva vreme de catre Meta, Facebook, pe celelalte platforme de mesagerie pe care le are, ele fiind oferite inclusiv in iMessage pe iOS, iar WhatsApp le-a adus initial intr-un mod limitat, acum fiind extins totul cu noi caractere emoji.

Vestile Oficiale ale WhatsApp pentru Miliarde de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp anunta ca posibilitatea de a folosi orice fel de caractere emoji pentru reactii pe iPhone si Android este activata de astazi in aplicatiile sale, dar e nevoie de rabdare pentru ca functia sa fie activata la toata lumea. In baza a ceea ce am vazut in trecut cu lansarea de functii noi, e nevoie de cateva zile pentru ca modificarile de acest gen pentru WhatsApp sa se propage in intreaga lume, asa ca daca ele nu va apar imediat, trebuie sa aveti rabdare pentru a le vedea.

WhatsApp Messenger are implementate aceste schimbari destul de tarziu in raport cu ceea ce era disponibil in cadrul platformelor de mesagerie, dar asta nu e tocmai o surpriza pentru cineva. WhatsApp nu s-a grabit sa ofere si alte functii importante pentru iPhone si Android, desi ele erau disponibile in cadrul altor platforme de mesagerie, dar e bine ca intr-un final totul este disponibil pentru utilizatori, si e posibil sa mai vedem si alte lucruri interesante aici.

WhatsApp mai are si multe alte functii importante pregatite pentru a fi oferite oamenilor din intreaga lume in viitor, asa ca trebuie sa avem rabdare ca ele sa fie suficient de bine pregatite pentru a ne fi lansate.