WhatsApp Pregateste o Functie Noua in iPhone si Android, ce a fost Descoperit

WhatsApp Pregateste Functie Noua iPhone Android ce Descoperit

WhatsApp nu se opreste din implementarea schimbarilor in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca astazi vorbim despre una nou care a fost descoperita in cadrul aplicatiei pentru telefoane. Vorbim despre o modificare pentru aplicatia WhatsApp in baza careia vom putea crea noi tipuri de statusuri pe care le vom putea publica in sectiunea dedicata acestora in cadrul aplicatiei de mesagerie, modificarea venind ca o surpriza totala pentru multi.

WhatsApp vrea sa schimbe modul in care ne exprimam in cadrul platformei sale, astfel ca incepand cu aceasta noua modificare vom putea trimite mesaje vocale ca si statusuri in sectiunea dedicata. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, un nou buton este inclus in sectiunea pentru statusuri, iar in momentul in care il apasam, putem inregistra un mesaj vocal prin WhatsApp pe care il vom putea publica astfel incat toata lumea sa il poata asculta.

WhatsApp va permite publicarea de notite vocale ca statusuri

WhatsApp Pregateste Functie Noua iPhone Android ce Descoperit notite vocale

Voice Notes ar putea fi denumirea acestei noi functionalitati pe care WhatsApp vrea sa o ofere pentru toata lumea, iar desigur ca ele vor fi criptate in totalitate in momentul in care vor fi trimise din telefoane spre publicare. Este deocamdata greu de spus foarte clar cum va functiona totul, iar asta pentru ca momentan doar a fost publicata o imagine cu noul buton pentru functie, fara a se sti exact cum vom putea sa o folosim dupa ce va fi lansata oficial.

Este totusi cat se poate de clar faptul ca WhatsApp vrea sa extinda cat se poate de mult functionalitatea pe care o ofera pentru utilizatorii din intreaga lumea, iar asta pentru ca exista interes pentru noutati. Desigur ca vorbim despre o functie care deocamdata este oferita doar in format beta pentru toata lumea care are instalata aplicatia de testare, dar in viitorul nu foarte indepartat ea va fi oferita in mod oficial pentru toti oamenii care o vor.

WhatsApp mai pregateste si alte modificari importante pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce anume va mai fi disponibil in viitorul apropiat.