Netflix: Decizia Radicala care va Schimba Platforma pentru Milioane de Oameni

Netflix Decizia Radicala Schimba Platforma Milioane Oameni

Netflix va face o schimbare radicala care va schimba intr-o foarte mare masura platforma de streaming video la cerere asa cum o stim in momentul de fata, iar asta in ciuda opozitiei multor persoane. De foarte multa vreme, platforma Netflix s-a pozitionat ca una care sa nu afiseze reclame pentru cei care platesc pentru a vedea filmele si serialele care sunt disponibile in cadrul sau, insa asta se va schimba in perioada urmatoare, dupa ce noile abonamente vor fi lansate.

Netflix a confirmat pentru lumea intreaga ca va lansa abonamente mai ieftine, dar care au reclame, intr-o tentativa de a mai recuceri unii dintre clientii pierduti, dar si de a atrage altii noi la platforma. Aceasta lansare a abonamentelor cu reclame ar putea fi combinata de catre Netflix cu o impunere a unei masuri pe care multi nu o vor, cea prin care ne va obliga sa nu le mai oferim altor persoane acces la platforma prin conturile noastre.

Reclamele din Netflix vor schimba felul in care vedem filmele si serialele

Netflix inca de ceva vreme s-a pozitionat ca o companie care evita sa includa reclame pentru streaming-ul video, si schimbarea aceasta radicala de pozitie ar putea supara unele persoane, chiar daca nu vor fi afectate. Pentru Netflix e nevoie de masuri de acest gen pentru a creste numarul celor care platesc efectiv pentru abonamente, dar si pentru a genera venituri noi in baza reclamelor si a oamenilor care decid ca acest compromis este unul de bun augur.

Netflix cu reclame e ceva ce putini isi imaginau ca vor vedea acum cativa ani, insa acelasi lucru e valabil si pentru jocurile care au fost lansate in unele tari de catre companie, sau cand vine vorba de transmisiuni video in timp real. Netflix va face mai multe schimbari in anii ce vor urma, dar nu se stie daca prima radicala va fi fortarea oamenilor sa renunte la parole, sau includerea de abonamente cu reclame, insa indiferent care va veni prima, ea va avea un impact major.

Netflix a majorat in 2022 preturile pentru abonamentele serviciilor sale in anumite tari pentru a compensa costurile pe care le are cu licentierea de continut, crearea de continut original, sau mentinerea serviciilor.