BANCA Transilvania: Avertisment Important Emis Oficial Clientilor Romani

BANCA Transilvania Avertisment Important Emis Oficial Clientilor Romani

BANCA Transilvania a publicat o noua notificare de avertizare pentru clientii din toata Romania, si le atrage tuturor atentia asupra unui pericol extrem de serios pe care ei ar trebui sa il aiba in vedere in momentul de fata pentru ca problema este una foarte serioasa. Exact precum in cursul ultimilor doi ani de zile, cei de la BANCA Transilvania le atrag atentia tuturor clientilor cu privire la problema majora a atacurilor de tip phishing, una dintre tipurile de fraude online.

BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa se pazeasca de aceste probleme majore prin oferirea de sfaturi care sa ii ajute pe oameni sa nu cada in plasa hackerilor si sa nu-si cedeze datele inainte de a fi prea tarziu. Din pacate, foarte multi clienti ai BANCA Transilvania, si nu numai, nu stiu cum sa identifice in mod corect atacurile de tip phishing pentru a nu deveni victime sigure ale hackerilor, asa ca e bine sa invatati asta.

BANCA Transilvania: Avertisment Important Emis Oficial Clientilor Romani

BANCA Transilvania a creat inclusiv o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care ofera informatii detaliate cu privire la tipurile de fraude online care pot fi derulate de catre diversi hackeri, astfel incat sa ne putem da seama din timp ce se intampla. BANCA Transilvania ofera detalii pentru a sti chiar din momentul in care primim un email, sau un SMS, daca avem in fata un mesaj malitios, sau daca avem in fata o cerere valida pe care trebuie sa o urmam.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vin informari de acest gen, iar asta pentru ca in ultima perioada s-au intensificat serios atacurile de tip phishing in Romania, iar ele pot avea consecinte foarte serioase, din pacate. BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe clienti sa ramana in siguranta, sa aiba datele in siguranta, si sa nu piarda bani, astfel ca e foarte important sa ne uitam cu mare atentie la tot ceea ce ne este spus.

BANCA Transilvania ne poate ajuta si daca s-a intamplat sa devenim victima unui atac de tip phishing la un moment dat, astfel ca daca se intampla sa deveniti o victima, e bine sa cereti ajutor pentru a nu pierde date, sau bani, in atacuri de acest gen.