LIDL Romania: Hotararea Oficiala, ce da Gratuit Romanilor si Cum Profitam

LIDL Romania Hotararea Oficiala Gratuit Romanilor Cum Profitam

LIDL Romania a anuntat o serie de noi vesti excelente pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial ceea ce a va oferi gratuit pentru romanii din toata tara, si oricine merita sa profite de ceea ce a fost dezvaluit deja. Vorbim despre o noua promotie speciala pe care cei de la LIDL Romania o au deja publicata pe website-ul lor, si care va deveni activa din perioada urmatoare pentru noi, iar asta pentru ca ne aduce o serie de premii interesante.

LIDL Romania intentioneaza sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o serie de premii daca aleg sa profite de saptamana produselor in stil frantuzesc, si vorbim despre cateva noutati foarte interesante pe care le ofera gratuit. Dupa cum v-ati obisnuit din cadrul altor concursuri, cei de la LIDL Romania ofera un frigider Fram clientilor norocosi, dar impreuna cu el sunt oferite gratuit si 5 aparate de gatit la aburi, sau 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare.

LIDL Romania: Hotararea Oficiala, ce da Gratuit Romanilor si Cum Profitam

LIDL Romania Hotararea Oficiala Gratuit Romanilor Cum Profitam franta

LIDL Romania nu ne cere sa facem prea multe pentru a putea profita de aceasta noua promotie, ci doar sa cumparam produse in stil frantuzesc de minim 70 de LEI din magazinele sale din Romania si sa ne inscriem in cadrul concursului sau. Bonul de cumparturi este necesar pentru a ne putea inscrie si a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite gratuit de catre companie incepand din data de 25 iulie in toata Romania.

LIDL Romania vinde produse in stil frantuzesc sub brandul Duc de Coeur in toate magazinele sale din toata tara, astfel ca acestea sunt cele care trebuie sa fie neaparat cumparate ca parte a bonului cu care vreti sa va inscrieti in cadrul promotiei. E necesar sa aveti minim un produs de acest gen pe bonul de cumparaturi pe care il inscrieti in promotia celor de la LIDL Romania, insa in rest nu conteaza ce alte produse cumparati, atat timp cat cumparaturile sunt de minim 70 de LEI.

LIDL Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta promotie speciala care este derulata in Romania, asa ca daca sunteti interesati de ea, atunci ar trebui sa intrati acolo si sa vedeti toate informatiile care ne sunt oferite.