Telekom: Importanta Notificare pentru Clienti, ce Drept le Ofera si Nu Stiau

Telekom Importanta Notificare Clienti Drept Ofera Nu Stiau

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, are un mesaj foarte important care ii vizeaza pe clientii din toata tara, si ar trebui sa stie cu totii despre ceea ce ne spune. Probabil stiati deja ca Telekom are o aplicatie pentru telefoane mobile numita MyAccount, ea fiind gandita pentru ca noi sa putem vedea mai multe informatii cu privire la serviciile de care beneficiem, dar si pentru a le putea administra mai usor.

Telekom a implementat in cadrul acestei aplicatii inclusiv o alta functie speciala despre care putina lume nu stie, dar care poate fi extrem de utila in aceasta perioada economica foarte dificila. Mai exact, Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a confirma singuri plata unei facturi, dar mai important, si dreptul de a amana plata unei facturi care a fost emisa deja, ceva care poate fi de ajutor pentru multa lume care la un anumit moment nu are bani.

Telekom: Importanta Notificare pentru Clienti, ce Drept le Ofera si Nu Stiau

Telekom are in aplicatie informatii suplimentare cu privire la ceea ce presupune dretul de amanarea a unei plati pentru o factura, perioada de timp pentru care puteti face asta, dar si conditiile, totul fiind voluntar facut de operator, neavand obligatia de a oferi un asemenea drept. Cei de la Orange merg de obicei mai departe cu acest proces, si suna clientii pentru a afla daca-si pot plati factura, sau ce perioada de gratie e necesara pentru ca ei sa faca plata, insa Telekom le ofera oamenilor posibilitatea de a face acest lucru direct din aplicatia MyAccount pentru iPhone si Android.

Telekom a implementat deasemenea de ceva vreme optiunea de a inregistra in cadrul aplicatiei sale cardurile bancare pentru a face plati pentru facturi, ori pentru a reincarca o cartela prepay. Ambele functii sunt foarte utile pentru multi dintre clientii Telekom care au nevoie de beneficii de acest gen, si e important sa profitam de ele din moment ce sunt disponibile, mai ales de functionalitatea care ne permite sa amanam o plata pentru o perioada de timp.

Telekom isi distribuie in mod gratuit aplicatia prin intermediul App Store si Google Play Store pentru iPhone si Android, si e recomandabil sa o instalati exclusiv de acolo pentru a nu risca sa instalati vreo aplicatie cu malware.