Formula 1: Declaratia lui Lewis Hamilton care-l Pune pe Max Verstappen in Umbra

Formula 1 Declaratia Lewis Hamilton Pune Max Verstappen Umbra

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar soferi precum Lewis Hamilton si Max Verstappen stiu foarte bine acest lucru, insa un anunt recent al britanicului il pune serios in umbra pe rivalul sau din atatea, si atatea, curse de pana acum. Mai exact, Lewis Hamilton a afirmat ca Max Verstappen nu este cel mai puternic pilot de Formula 1 pe care l-a intalnit pana in momentul de fata, o afirmatie care il pune in umbra pe actualul campion, care ar trebui sa isi pastreze titlul si in 2022.

Formula 1 este plina de curse extrem de intense, iar Lewis Hamilton spune ca Fernando Alonso s-a dovedit a fi un rival mult mai puternic decat Max Verstappen in cursele pe care le-a avut pana in momentul de fata, ceea ce vine ca o surpriza foarte interesanta. Lewis Hamilton a avut ocazia de a conduce alaturi de Fernando Alonso cand ibericul era parte a echipei McLaren, insa de atunci Formula 1 ne-a aratat ca inclusiv colegii pot fi rivali de temut in timpul curselor.

Formula 1: Declaratia lui Lewis Hamilton care-l Pune pe Max Verstappen in Umbra

Lewis Hamilton a participat la 300 de curse de Grand Prix pana in momentul de fata in Formula 1, foarte multe dintre ele cu Fernando Alonso ca rival, iar afirmatia sa cu privire la Max Verstappen are in spate o lunga experienta in dueluri cu piloti puternici. Desigur ca o parte din aceasta afirmatie a lui Lewis Hamilton vine ca raspuns la succesul pe care Max Verstappen l-a inregistrat in actualul sezon de Formula 1, succes care pare s-al duca spre un nou titlu de campion.

“Am avut niște bătălii bune. Mi-aș dori să putem avea mai multe și sper că va continua să concureze, astfel încât să putem avea mai multe în viitor. Nu cred că s-a schimbat”, a explicat Alonso. „A avut talent în 2007 și încă mai are talentul acum. Cu experiența, a fost un șofer extraordinar, o legendă a sportului nostru. A fost întotdeauna o plăcere să împărtășesc tot acest timp cu el.”

Formula 1 continua in acest weekend cu Grand Prix-ul din Franta, iar Lewis Hamilton nu a participat la prima sesiune de antrenamente, in timp ce Max Verstappen a reusit sa se plaseze pe primul loc, dorind mai mult ca sigur sa fie in pole position la inceputul cursei de duminica. Este de asteptat ca Hamilton sa-l mai atace pe olandez in perioada urmatoare pe masura ce nu poate castiga vreo cursa de Formula 1, acesta putand fi unul dintre ultimele, daca nu chiar ultimul sau sezon in competitie.

Formula 1 inca mai are multe curse in acest sezon, iar Hamilton si Verstappen vor incerca sa castige cat mai multe dintre ele, insa Alonso ramane un continuare un rival puternic, desi nu mai conduce pentru o echipa cu masinile cele mai bune.