WhatsApp: Schimbarea de care Nu Credeai ca ai Nevoie Facuta in Secret pe iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea care Nu Credeai Nevoie Facuta Secret iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel ma imare numar de utilizatori din intreaga lume, lucreaza in secret la o noua schimbare foarte importanta pentru iPhone si Android, una de care nici nu credeai ca ai nevoie, dar care va fi extrem de utila. Stiti, probabil, ca aplicatia WhatsApp ne ofera posibilitatea de a cauta informatii in conversatiile noastre in baza unei varietati de filtre, functia fiind foarte utila, dar ea va fi extinsa pentru a fi si mai utila.

WhatsApp testeaza in momentul de fata pe iPhone si Android o schimbare pentru aceasta functionalitate care ne va permite sa cautam toate conversatiile in care avem mesaje necitite pentru a nu pierde absolut nimic din ceea ce am primit. Veti spune ca puteti face rapid acest lucru doar deschizand interfata de conversatii a WhatsApp, unde sunt afisate toate mesajele noi primite, dar aceasta functionalitate vine cu ceva diferit pentru telefoane.

WhatsApp iti cauta si mesajele marcate gresit ca fiind citite

WhatsApp Schimbarea care Nu Credeai Nevoie Facuta Secret iPhone Android mesaje marcate citite

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a face cautari printre mesajele conversatiilor si de a le vedea pe cele necitite chiar daca le-am marcat manual ca fiind citite, dar am uitat de ele si nu le-am mai citit, sau nu am mai dorit sa le citim. Ideea este una foarte buna, pentru ca se poate intampla sa marcam un mesaj ca fiind citit, desi nu l-am citit efectiv, si sa uitam de el, dar aceasta schimbare din aplicatia pentru iPhone si Android vine sa corecteze aceasta problema.

WhatsApp a implementat in ultima vreme mai multe schimbari importante pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, iar asta pentru ca vrea mereu sa ofere cate ceva nou pentru toti cei care folosesc platforma de mesagerie in mod constant. Desigur ca WhatsApp vrea sa testeze in continuare aceasta schimbare pentru o perioada mai lunga de timp inainte de a o lansa in mod public, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie lansat.

WhatsApp mai are multe alte schimbari majore in lucru pentru iPhone si Android acum, deci trebuie doar rabdare pentru a vedea in ce masura vom primi mai rapid, sau mai greu, schimbarile pe care le asteptam de la platforma de mesagerie in perioada urmatoare.