DACIA Duster Spectaculoasa in Imagini, Modelul Special la care Romanii Nu pot Visa

DACIA Duster Spectaculoasa Imagini Modelul Special Romanii Nu Visa

DACIA Duster este una dintre iconicele masini produse de catre DACIA in istoria sa de pana in prezent, si este unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri din lume. Stiti deja ca o generatie noua este in pregatire pentru lansare, ea fiind testata in aceasta perioada pe drumurile europene, si va aduce foarte multe noutati importante.

DACIA Duster de generatie a 3-a nu va arata totusi precum masina din conceptul prezentat in imaginile de mai jos. Vorbim despre o versiune a SUV-ului romanesc gandita de catre un grafician roman, iar ea ne arata un viitor la care e greu de spus daca DACIA ar putea ajunge vreodata, dar unul care mai mult ca sigur ar impresiona.

Modelul spectaculos pe care-l vedem in imagini este gandit ca o masina complet diferita fata de ceea ce face DACIA in mod normal, dar si de ceea ce vedem de la alti producatori. Design-ul este unul ultra-modern, de la faruri si pana la jante, acestea din urma avand inclusiv elemente de iluminare, ceva ce nu e vazut la chiar orice masina.

DACIA Duster Spectaculoasa Imagini Modelul Special Romanii Nu Visa lateral fata

DACIA Duster este o masina capabila sa circule atat off-road, cat si pe drumurile publice, iar masina din acest concept e gandita in acest mod. Totusi, ea e prezentata ca o alternativa moderna la gama vanduta acum, o schimbare totala a ideii de SUV de la DACIA, poate potrivita pentru trecerea la modelele electrice.

DACIA Duster Spectaculoasa Imagini Modelul Special Romanii Nu Visa fata

DACIA vrea sa lanseze un model hibrid al Duster, stim ca el va veni in 2024, cel mai devreme, dar si o versiune electrica va fi lansata. Poate ca in 2035, de cand nu se vor mai putea fabrica masini cu motoare pe combustibil, SUV-urile romanesti vor arata mai mult precum masina din acest concept.

DACIA Duster Spectaculoasa Imagini Modelul Special Romanii Nu Visa lateral

DACIA Duster ar trebui sa treaca prin multe schimbari pentru a ajunge intr-un final sa arate asa, dar e important si ca pretul sa fie tinut sub control. E greu de crezut ca asta s-ar putea intampla in cazul unui concept de acest gen, insa putem spera ca vom vedea ma imulte de la DACIA in viitor.

DACIA Duster Spectaculoasa Imagini Modelul Special Romanii Nu Visa spate