Rusia Creeaza Batalioane de Voluntari pentru Atacuri in Ucraina

Rusia Creeaza Batalioane Voluntari Atacuri Ucraina

Rusia continua sa creeze batalioane de voluntari care sa lupte in Ucraina in aceasta perioada, iar asta pentru ca are nevoie de soldati noi cu care sa atace diverse regiuni, iar grupul Wagner pare sa fie foarte intens implicat in aceste actiuni pe care armata rusa le desfasoara pentru a cuceri noi teritorii in tara.

In paralel cu aceasta crestere a numarului de soldati care participa la diverse atacuri in Ucraina, armata rusa ataca noi regiuni ale tarii, chiar daca intr-o forma limitata, insa ordinele de la Kremlin de a continua avansurile si a captura noi regiuni continua sa vina, si asta inseamna ca vom vedea mai multe atacuri in viitorul apropiat.

“Kremlin continues to create regional volunteer battalions. The ISW suggests Russia is “leveraging private military companies’ recruitment drives to generate combat power,” noting that the Wagner Group is actively recruiting for deployment to Ukraine.

The ISW also reported that Russian forces conducted limited ground assaults northwest of Sloviansk, east of Siverk, south of Bakhmut, and in Kherson Oblast.”