LIDL Romania: Ce Ofera Gratuit Doar pentru Cateva Zile Clientilor Romani

LIDL Romania Ofera Gratuit Cateva Zile Clientilor Romani

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial ceea ce le ofera gratuit clientilor cu destul timp in urma, iar acum a intrat in ultimele zile ale acestei promotii speciale. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat acum cateva saptamani bune faptul ca ofera gratuit o masina MINI Cooper Cabrio, 10 frigidere retro, dar si 10 boxe portabile Sony oricaror clienti interesati de o aceasta promotie speciala.

LIDL Romania a publicat pe website-ul sau conditiile de participare la aceasta promotie, regula principala fiind achizitia unor produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale, impreuna cu unul de la Gelatelli. Nu conteaza ce alte produse cumparati de la oricare dintre supermarket-urile LIDL Romania, atat timp cat achizitionati unul de la Gelatelli si totul sa fie de minim 70 de LEI, apoi trebuie sa va inscrieti pe website-ul companiei pentru a completa inscrierea.

LIDL Romania: Ce Ofera Gratuit Doar pentru Cateva Zile Clientilor Romani

LIDL Romania impune parcurgerea acestor pasi foarte importanti pentru a ne putea inscrie si a profita de aceasta campanie speciala care este desfasurata acum, iar ea e disponibila doar pana in data de 31 iulie. Asta inseamna ca pana atunci trebuie sa fi intrat pe website-ul LIDL Romania si sa inscrieti botnul de cumparaturi pe care l-ati primit in magazinul in care ati fost in momentul in care ati facut achizitia produselor vandute de magazinul online.

LIDL Romania Ofera Gratuit Cateva Zile Clientilor Romani mini cooper

LIDL Romania are o varietate de produse de la Gelatelli la vanzare in momentul de fata in oricare dintre locatiile din toata tara, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa cumparati ceva, ar fi bine sa va grabiti inainte ca aceasta campanie sa se incheie. Nu conteaza din ce colt al tarii decideti sa profitati de aceasta promotie speciala pe care o deruleaza LIDL Romania, iar asta pentru ca veti putea sa ca bucurati de posibilitatea de a castiga gratuit premiile de oriunde din tara.

LIDL Romania mai are in aceasta perioada si alte promotii speciale pe care le deruleaza pentru clienti, asa ca trebuie doar sa va uitati cu foarte mare atentie la oferte si sa vedeti ceea ce v-ar putea interesa separat de aceasta campanie.