Kaufland: Informare pentru Clienti, ce Ofera Gratuit Doar Astazi in Romania

Kaufland Informare Clienti Ofera Gratuit Doar Astazi Romania

Kaufland a publicat o informare importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le readuce in atentie oamenilor ceea ce le mai ofera gratuit exclusiv astazi, daca sunt interesati de tot. Vorbim despre o promotie pe care cei de la Kaufland au desfasurat-o pentru o buna perioada de timp, si care se incheie astazi, ea aducandu-le oamenilor posibilitatea de a castiga unul dintre cele 1.000 de bilete pentru Untold, chiar in acest moment.

Kaufland le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse in valoare de minim 200 de LEI pentru a se inscrie la aceasta promotie speciala care este in derulare acum, indiferent din care magazine din tara fac asta. Este important ca bonul de cumparaturi cu care doriti sa va inscrieti in cadrul acestei promotii sa aiba valoarea de minim 200 de LEI pentru a putea fi validata inscrierea voastra, iar daca nu reusiti sa faceti acest lucru, nu ar trebui sa va incercati norocul.

Kaufland: Informare pentru Clienti, ce Ofera Gratuit Doar Astazi in Romania

Kaufland ne spune ca dupa ce facem cumparaturile de minim 200 de LEI din magazinele sale, trebuie sa inscriem bonul de cumparaturi direct pe website-ul sau pentru a putea participa la promotie. V-am spus deja ca nu conteaza ce fel de produse cumparati de la Kaufland pentru a participa la promotie, important fiind sa fie de minim 200 de LEI bonul, si nu conteaza in care magazin din tara mergeti, promotia fiind valabila pentru toate dintre ele acum.

Kaufland  ne permite sa ne inscriem pana la ora 23:59 a acestei zile la campania pe care o desfasoara in momentul de fata, deci mai avem destul timp pentru a indeplini conditiile de participare. Desigur ca puteti profita de oricare dintre promotiile pe care Kaufland le desfasoara in momentul de fata pentru a profita de ofertele existente si a avea sansa de a castiga unul dintre biletele pentru Untold, deci sunteti “dublu castigati” daca participati la promotia aceasta.

Kaufland nu e singurul lant de supermarket-uri care are promotii de acest gen in derulare in aceasta perioada, asa ca trebuie doar sa va orientati dupa ceea ce va intereseaza pentru a beneficia de tot acum.