LIDL Romania: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT Saptamana Aceasta Clientilor

LIDL Romania Hotararea Oficiala GRATUIT Saptamana Aceasta Clientilor

LIDL Romania a dezvaluit o hotarare extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit romanilor ceva despre care trebuie sa stie acum. Continuand “traditia” de succes privind promotiile online cu premii grautite, cei de la LIDL Romania au pregatit o serie noua de premii interesante pentru toti clientii.

LIDL Romania au decis ca incepand cu data de 1 august sa le ofere clientilor romani, care cumpara produsele Eridanous, posibilitatea de a castiga ceva premii foarte bune. Vorbim din nou despre 1 frigider Fram, 5 friteuze care gatesc fara ulei, dar si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, toate pentru norocosii care decid sa fie parte din promotie.

Lantul de supermarket-uri nu e la prima promotie speciala de acest gen in Romania, iar asta pentru ca produsele Eridanous fac de ceva vreme parte din oferta sa publica. In aceeasi masura, inclusiv unele dintre premiile pe care LIDL Romania le ofera acum au mai fost oferite in trecut pentru romanii care s-au dovedit a fi cu adevarat dornici sa le primaesca.

LIDL Romania le cere romanilor, ca de obicei, sa cumpere produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din toata tara. Printre aceste produse trebuie in mod obligatoriu sa se regaseasca si cel putin unul de la Eridanous pentru a putea fi avuti in vedere ca posibili castigatori, astfel ca trebuie sa respectati in mod cumulativ aceste conditii pentru participare.

LIDL Romania Hotararea Oficiala GRATUIT Saptamana Aceasta Clientilor grec

Dupa ce faceti cumparaturile in valoare de 70 de LEI, si aveti cel putin un produs Eridanous pe acel bon de cumparaturi, trebuie sa va inscrieti la promotie pe website-ul LIDL Romania. Este foarte important sa pastrati bonul de cumparaturi daca decideti sa participati la aceasta promotie speciala, iar asta deoarece fara el nu va poate fi validat castigul la promotie.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala pentru clientii din toata Romania exclusiv in cursul urmatoarei saptamani, astfel ca aveti o perioada limitata de timp in care sa participati. Daca nu decideti sa participati in aceasta perioada, atunci va trebui sa asteptati ca alta promotie de acest gen sa fie deschisa de catre compania romaneasca in perioada urmatoare.

Promotiile de acest gen vor continua cu siguranta, pentru ca LIDL face acest lucru de ani de zile, astfel ca e de asteptat sa vedem si alte vesti cel putin la fel de bune pentru noi in perioada urmatoare, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.