SUA va Livra Noi Sisteme de Aparare de Ultima Generatie Ucrainei

SUA Livra Noi Sisteme Aparare Ultima Generatie Ucrainei

SUA a anuntat in mod oficial faptul ca va livra sisteme de aparare ultra-moderne Ucrainei in cursul urmatoarelor luni, asta separat de tehnica militara, munitia si banii pe care i-a oferit tarii noastre vecine, si vorbim despre sisteme de aparare antiaeriana NASAMS, de ultima generatie, care vor ajuta extrem de mult armata ucrainiana.

Sistemele de aparare antiaeriana NASAMS pot lovi tinte care se afla la distante de pana la 180 de kilometri, chiar daca se afla si la 21 de kilometri altitudine, deci aviatia Rusiei are sanse foarte mici sa loveasca orice obiectiv important din Ucraina, acelasi lucru fiind valabil si pentru rachetele lansate de catre rusi.

“SUA vor furniza sisteme de apărare aeriană NASAMS Ucrainei. „Nu am informații detaliate cu privire la specificul procesului de contractare, dar suntem deja în proces de achiziție a sistemului”, a spus un oficial înalt al apărării din SUA.

Data livrării nu a fost dezvăluită. Rachetele sol-aer NASAMS pot lovi ținte la o rază de până la 180 de kilometri și la o înălțime de până la 21 de kilometri.”

author avatar
Redactia iDevice.ro