Trucul WhatsApp din iPhone si Android despre care Nu ai Stiut Nimic Pana Acum

Trucul WhatsApp iPhone Android Nu Stiut Nimic Pana Acum

WhatsApp are un truc foarte important pentru iPhone si Android despre care putina lume stie, iar asta pentru ca el nu este usor de observat in utilizarea obisnuita a aplicatiei. Vorbim despre un truc care are in centru posibilitatea de a vedea rapid cine ne-a mentionat intr-o conversatie de grup, fara a mai cauta printre toate mesajele publicate.

WhatsApp a lansat aceasta functionalitate de ceva vreme pentru utilizatorii din intreaga lume, deci vorbim despre ceva care este disponibil pentru foarte multa lume de foarte multa vreme. Problema cu acest truc este ca butonul care ne permite sa vedem rapid intr-o conversatie de grup cand ne-a mentionat cineva, apare doar daca exista o mentiune.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acest buton special care exista in interfata WhatsApp care ne afiseaza mesajele din grupuri, dar in mod normal el sta ascuns. Atunci cand cineva ne mentioneaza intr-un grup, folosind @, atunci acest buton va fi automat activat si afisat in interfata daca noi nu am vazut mesajul publicat de catre acea persoana.

Afla rapid cand esti mentionat in grupurile WhatsApp

WhatsApp afiseaza acest buton exclusiv in situatiile in care exista mai multe mesaje publicate in acea conversatie si noi nu le-am vazut, nici pe cea in care suntem mentionati. Este nevoie sa fie indeplinite cumulativ conditiile privind mesajele multiple si necitirea mentiunii facute de catre alta persoana pentru ca noi sa vedem butonul special care ne duce la ea.

Trucul WhatsApp iPhone Android Nu Stiut Nimic Pana Acum mentiuni grupuri

In momentul in care apasam acel buton, ne va fi afisat direct mesajul in care suntem mentionati, iar daca exista mai multe, vom fi directionati pe rand la toate de fiecare data cand apasam butonul. In cazul in care exista mai multe mentiuni in cadrul conversatiilor de grup, vom avea afisat si un indicator cu numarul mentiunilor pe care nu le-am citit.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru a-I ajuta pe oamenii care vorbesc foarte mult in grupuri, iar trucul este unul extrem de util. Daca butonul pentru vizualizarea mentiunilor nu v-a aparut vreodata in conversatiile de grup, atunci inseamna ca nimeni nu v-a mentionat, si ca el va fi afisat atunci cand cineva decide sa faca acest lucru.