DACIA Duster: FOTO Spectaculoase cu Modelul Exclusiv care I-a Dat pe Spate pe Romani

DACIA Duster FOTO Spectaculoase Modelul Exclusiv Dat pe Spate Romani

DACIA Duster este impresionanta din foarte multe puncte de vedere, insa un model exclusiv i-a dat pe spate pe romani intr-o serie de poze care arata cat de spectaculoasa se dovedeste a fi masina. Vorbim despre un model special al SUV-ului romanesc care a fost transformat intr-o limuzina.

DACIA Duster a fost modificata “in fel si chip” de catre diversi entuziasti care au cumparat masina, dar acest model exclusiv surprinde complet. Ati vazut cu siguranta limuzinele Hummer care apar foarte des prin filme, ei bine asta s-a intamplat si cu acest SUV romanesc, care devine cu adevarat spectaculos.

Modelul exclusiv modificat de catre studentii unei universitati are o lungime de 6 metri si poate gazdui mai multe persoane in interior. Masina in sine este cea de generatie a 2-a, din 2018, deci are caroseria si dotarile vechi, insa chiar si asa, interiorul este mai spectaculos decat exteriorul, el fiind transformat intr-un adevarat birou.

DACIA Duster FOTO Spectaculoase Modelul Exclusiv Dat pe Spate Romani lateral

DACIA Duster este transformata, practic, intr-un birou mobil care poate i-ar face invidiosi pe unii manageri de companii care nu au parte de asemenea dotari in deplasarile lor. Puteti vedea ca interiorul este modern mobilat, are tot ceea ce i-ar trebui unei limuzine business, dar foarte important, este foarte spatioasa.

DACIA Duster FOTO Spectaculoase Modelul Exclusiv Dat pe Spate Romani extins

Masina in sine este unica, iar asta pentru ca nu oricine s-ar gandi sa faca asemenea modificari pentru SUV-ul romanesc, iar ele nu sunt foarte ieftine. Ar fi si greu de anticipat cine ar putea cumpara un DACIA Duster modificat intr-un asemenea mod, asa ca probabil nu vom vedea vreo masina de serie de acest gen de la DACIA.

DACIA Duster FOTO Spectaculoase Modelul Exclusiv Dat pe Spate Romani spate

DACIA Duster pare sa fie o masina care genereaza foarte multa dorinta din partea unora de a implementa modificari, dar acest model e mai mult un proof of concept decat altceva. Chiar daca nu vom vedea vreodata de la DACIA o versiune limuzina a SUV-ului sau, ne putem astepta totusi la versiunea de generatie a 3-a pentru lansare in curand.

DACIA Duster FOTO Spectaculoase Modelul Exclusiv Dat pe Spate Romani interior