BANCA Transilvania: Amenintarea Adusa in Atentia Clientilor, Riscul la care sunt Expusi

BANCA Transilvania Amenintarea Atentia Clientilor Riscul Expusi

BANCA Transilvania atrage foarte serios atentia clientilor din toata Romania in legatura cu o amenintare de care sunt vizati cu totii in momentul de fata, din pacate, si trebuie sa fie extrem de atenti pentru a nu deveni victime. Vorbim despre amenintarea pe care o genereaza fraudele online, iar cei de la BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii din Romania sa “navigheze” prin complexitatea unor ascheme de acest gen care ne pot face mult rau.

BANCA Transilvania vorbeste in mesajul de mai jos despre falsele promotii online prin care unii hackeri incearca sa ne pacaleasca pentru a ne fura datele bancare, sau datele personale, iar pentru multa lume asta este o problema foarte serioasa. Puteti vedea mai jos, ca frauda poate fi gandita sub forma unei promotii false, “de nerefuzat” in cadrul careia ni se cer datele personale, iar BANCA Transilvania ne atentioneaza sa nu cadem prada acestor minciuni.

BANCA Transilvania: Amenintarea Adusa in Atentia Clientilor, Riscul la care sunt Expusi

Amenintarea in sine ar fi complet inofensiva daca oamenii nu ar fi usor de pacalit, iar BANCA Transilvania probabil ca a avut cazuri in care unele persoane au pierdut bani din cauza schemelor de acest gen, care sunt facute destul de inteligent. Puteti vedea in exemplul celor de la BANCA Transilvania ca promotia in sine ne cere sa ne introducem datele bancare intr-un website, iar ceea ce multa lume nu stie ca atunci cand face asta, datele ajung la hackerii care le pot folosi pentru a ne fura banii.

BANCA Transilvania a mai facut in trecut atentionari de acest gen pentru a incerca sa-I protejeze pe clientii sai din toata Romania in legatura cu amenintarile de acest gen, insa din pacate nu toata lumea stie cum sa identifice problemele de acest gen. In cazul in care deveniti victima unei fraude de acest gen, atunci BANCA Transilvania va recomanda sa contactati reprezentantii sai pentru a cere ajutor si a evita situatia in care pierdeti sume substantiale de bani.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau foarte multe informatii detaliate cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja impotriva acestui tip de fraude online, asa ca trebuie sa ne uitam cu foarte mare atentie la informatii pentru a invata cum sa le depistam.