DACIA: Anuntul de ULTIMA ORA, ce Trebuie Neaparat sa Stie Romanii

DACIA Anuntul ULTIMA ORA Trebuie Neaparat Stie Romanii

DACIA a publicat o informare de ultima ora care ii vizeaza pe romanii din intreaga tara, si trebuie sa stii neaparat despre ceea ce spune compania romaneasca in momentul de fata pentru ca e foarte posibil sa fii in pericol acum. Vorbim despre o avertizare pe care cei de la DACIA au decis sa o emita pentru romani din cauza unei fraude online care este in plina desfasurare in numele sau, si despre care trebuie sa stie in mod obligatoriu toata lumea.

DACIA nu emite foarte des avertizari de acest gen pentru romani, dar din cauza faptului ca imaginea sa este folosita pentru a pacali oameni si a le fura datele personale, iata ca este obligata sa ia masuri de acest gen pentru a ii proteja pe oameni, atat cat poate. DACIA spune ca in momentul de fata nu deruleaza vreo campanie in care ofera drept premiu vreunul dintre automobilele pe care le vinde, deci orice fel de campanii de acest gen, facute in numele sau, sunt 100% false.

DACIA: Anuntul de ULTIMA ORA, ce Trebuie Neaparat sa Stie Romanii

DACIA spune ca aceasta frauda online este distribuita in Romania si directioneaza oamenii spre anumite website-uri in care li se cer datele personale, dar desigur ca nu trebuie sa va incredeti in campaniile mincinoase de acest gen. Compania romaneasca spune ca toate comunicarile sale oficiale sunt facute prin canalele oficiale pe care DACIA le are, fie ca e vorba despre website-ul sau, ori despre conturile existente pe retelele de socializare acum.

DACIA transmite deasemenea faptul ca orice fel de informari facute de catre companie, directioneaza oamenii catre website-urile sale din Romania, care au domenii romanesti, nu domenii inregistrate in afara tarii. Compania le cere tuturor romanilor sa fie extrem de atenti la oricine le cere sa faca parte dintr-o presupusa promotie, sau concurs, care foloseste brand-ul DACIA, si sa nu se lase pacaliti pentru a nu avea datele, sau mai rau, banii furate/ti.

DACIA are pe website-ul sau si informatii cu privire la modul in care ne putem proteja impotriva atacurilor foarte periculoase de acest gen, asa ca merita sa fim atenti la tot ceea ce ne spune pentru a ramane mereu in siguranta, si a participa doar la concursurile facute de companie.