Orange: Vestile Grozave pentru Clienti, Este Peste DIGI, Vodafone, Telekom

Orange Vestile Grozave Clienti Peste DIGI Vodafone Telekom

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania cu peste 10 milioane de abonati in toata tara, este in centrul unor vesti oficiale extrem de bune care vizeaza o foarte mare parte dintre romanii care-I folosesc serviciile acum. Cei de la ANCOM au publicat studiul anual cu privire la performantele pe care le au serviciile oferite de catre operatorii de telecomunicatii din Romania, iar Orange se plaseaza pe o pozitie extrem de buna.

Orange are cel mai bun internet mobil din Romania, conform celor de la ANCOM, inregistrand atat in 2020, cat si in 2021, cele mai mari viteze de upload si download, pentru internetul mobil, o realizare impresionanta din toate punctele de vedere. In 2020 cei de la Orange le-au oferit clientilor viteze medii de download de 37.6 Mbps, cu peste 50% mai mari decat cele ale celui mai apropiat competitor, si duble fata de cei de la Telekom, DIGI Mobil ramanand cu mult in urma.

Orange: Vestile Grozave pentru Clienti, Este Peste DIGI, Vodafone, Telekom

Orange ofera si cele mai bune viteze de upload pentru internetul mobil, doar ca aici diferentele sunt mult mai mici intre operatori, exceptie facand DIGI Mobil, care are viteze de aproape 3 ori mai slabe, ceva ce desigur ca nu prea mai mira pe nimeni. In 2021 lucrurile au devenit si mai bune pentru clientii operatorului, iar asta pentru ca viteza de download a crescut la 48.3 Mbps, si vorbim despre o imbunatatire de aproape 30% fata de anul 2020.

Orange Vestile Grozave Clienti Peste DIGI Vodafone Telekom internet mobil

In cazul vitezelor de upload cresterea este mai mica, dar sesizabila, si in baza ei se adanceste diferenta fata de Telekom, Vodafone, DIGI Mobil, dar in toata aceasta comparatie trebuie luat in calcul si pretul platit pentru servicii. Cei de la Orange au preturi mai mari pentru abonamente in comparatie cu unii competitori, dar asta se vede foarte clar in calitatea serviciilor pe care le ofera, si aici totul ajunge la ceea ce vor clientii companiei.

Orange are o infrastructura de telecomunicatii complexa si moderna in Romania, investind constant in dezvoltarea ei pentru a le oferi clientilor cele mai bune servicii, iar pe partea de internet mobil iata ca reuseste sa faca acest lucru.