Volodimir Zelenski: HIMARS aduc “Dreptatea” pentru Ucraina in Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski HIMARS aduc Dreptatea pentru Ucraina in Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski a vorbit in cadrul unui nou interviu despre forta pe care o reprezinta sistemele de rachete HIMARS in razboiul cu Rusia, dar si despre faptul ca ele aduc “dreptatea” pentru cetatenii terorizati de catre rusi in ultimele luni de zile.

“Cuvântul „HIMARS” a devenit aproape sinonim cu cuvântul „dreptate” pentru țara noastră, iar forțele de apărare ucrainene vor face totul pentru ca ocupanții să experimenteze în fiecare săptămână pierderi din ce în ce mai dureroase grație acestor sisteme foarte eficiente.

Da, într-adevăr, încă nu putem sparge complet avantajul armatei ruse în artilerie și forță de muncă, iar acest lucru este foarte tangibil în lupte, în special în Donbas – Pisky, Avdiivka, alte direcții. E doar un iad acolo. Nici măcar nu poate fi descris în cuvinte…

Și fiecare ucrainean trebuie să fie întotdeauna recunoscător războinicilor noștri care apără pozițiile ucrainene acolo, în ciuda superiorității semnificative de foc a teroriștilor. Dar în fiecare zi diplomații noștri și toți ceilalți reprezentanți ai statului nostru fac tot posibilul și tot ceea ce este imposibil pentru a obține armele care vor ajuta în cele din urmă Ucraina să oprească această hoardă și să convingă pe toți cei care încă mai au îndoieli cu privire la provizii.”