Posta Romana iti Preia acum Coletele si Noaptea, iata Unde si Cum

Posta Romana iti Preia acum Coletele si Noaptea, iata Unde si Cum

Posta Romana surprinde cu o decizie foarte interesanta pe care a luat-o pentru romani, iar asta deoarece le permite oamenilor sa-si lase coletele pentru livrare inclusiv noaptea, da ati auzit bine, puteti lasa chiar si noaptea la oficiile sale ceea ce doriti sa fie expediat, dar numai la unele din tara.
Colectare 24/24 de luni pana sambata se numeste serviciul special pe care

Posta Romana il pune la dispozitia romanilor in aceasta perioada, iar pentru a profita de el trebuie sa cautati oficiile din tara in care puteti merge pentru a lasa coletele pentru expeditie inclusiv pe parcursul noptii.

Programul nu-ți permite să ajungi la oficiul poștal pentru a trimite un colet? Noi lucrăm și noaptea pentru tine! Beneficiază de serviciul “Colectare 24/24 de luni până sâmbătă” prin care poţi trimite corespondenţa sau coletele în orice moment.

Serviciul “Colectare 24/24 de luni până sâmbătă” este un serviciu nou de preluare a corespondenței și a coletelor în puncte fixe ce sunt disponibile clienților 24h din 24h, de luni până sâmbătă.

Serviciul se adresează clienților care doresc transmiterea corespondenței și coletelor în orice moment al zilei, reprezentând o alternativă pentru ei. Astfel, clientul plasează corespondența și coletele la anumite Oficii Postale Express, cu funcționalitate 24h din 24 h, de luni până sâmbătă, fiind preluate de către un reprezentant poștal.

Locațiile de colectare a corespondenței și a coletelor, permit clienților libertatea și accesibilitatea de a trimite corespondența și coletele fără restricții de timp urmare a programului prelungit. Clienții pot ajunge la unul dintre Oficiile Poștale Express disponibile pentru a depune corespondența și coletele atunci când au posibilitatea.