Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Impotriva Logisticii Armatei Ruse

Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Impotriva Logisticii Armatei Ruse

Volodimir Zelenski a anuntat noi atacuri de succes ale armatei ucrainiene impotriva unor obiective logistice ale armatei ruse, spunand ca fiecare atac de succes de impotriva armatei Rusiei inseamna salvarea vietilor soldatilor ucrainieni care lupta pentru independenta tarii.

“În această săptămână, Forțele Armate ale țării noastre și serviciile de informații au obținut rezultate puternice în distrugerea logisticii armatei ruse, a bazelor din spate ale ocupanților. Și fiecare lovitură asupra depozitelor de muniții ale inamicului, asupra posturilor lor de comandă, asupra grupurilor de echipamente rusești salvează viețile militarilor și civililor ucraineni.

Sunt recunoscător partenerilor – tuturor celor care furnizează Ucrainei armele necesare. În special, săptămâna aceasta a fost aprobat un alt pachet de sprijin din partea Statelor Unite, care include și muniție pentru sistemele HIMARS. Toate sunt folosite cât mai corect și benefic pentru strategia generală a apărării noastre. Facem totul pentru a obține încă arme mai eficiente și mai moderne.”