DIGI Romania: Schimbarile in TOATA Tara cu care iti Face Vara mai Buna

DIGI Romania Schimbarile TOATA Tara care Face Vara mai Buna

DIGI Romania, cea mai mare companie de telecomunicatii fixe si mobile din Romania, continua sa puna in aplicare in aceasta perioada masuri importante pentru clientii sai. Vorbim astazi despre faptul ca nu s-au oprit investitiile in imbunatatirea infrastructurii de telecomunicatii mobile pe care compania o are in toata Romania acum.

DIGI Romania are retele de telefonie mobila 2G, 3G, 4G, 5G in Romania de ani de zile, si continua sa investeasca pentru a le oferi clientilor cele mai bune servicii. Vorbim despre retele facute cu investitii de cel putin cateva sute de milioane de euro, alte milioane de euro fiind investite annual in ele pentru a imbunatati substantial calitatea serviciilor.

DIGI Romania a actualizat zilele trecute hartile cu informatii privitoare la acoperirea 2G, 3G, 4G in Romania, semn ca a facut noi imbunatatiri pentru acoperirea in tara. Nu vorbim despre imbunatatiri pentru reteaua 5G, in care nu pare sa se mai fi investit ceva de peste 2 ani de zile incoace, dar celelalte au parte in mod constant de imbunatatiri pentru clienti.

DIGI Romania: Schimbarile in TOATA Tara cu care iti Face Vara mai Buna

Un raport recent al celor de la ANCOM arata faptul ca DIGI Romania are cel mai slab internet mobil din Romania, dar asta nu e o surpriza, pentru ca situatia e veche de ani de zile. In ciuda tuturor investitiilor pe care DIGI Romania le face in reteaua sa, vitezele de internet mobil raman cele mai mici din Romania, dar si preturile sunt pe masura.

DIGI Romania e mai interesata, din cate se pare, sa-si extinda acoperirea pentru retelele de telecomunicatii in toata tara, fara a se concentra prea mult pe vitezele de internet. Chiar si asa, extinderea acoperirii este o veste foarte buna pentru clientii din toata Romania, chiar daca nu se arata foarte clar pe hartile de pe website-ul companiei ce anume s-a schimbat.

Separat de investitiile facute in Romania, cei de la DIGI Romania se extind inclusiv in alte tari din Europa, incercand sa-si duca serviciile la cat mai multi clienti din diverse regiuni ale Europei. Iesind de pe piata din Ungaria, compania se concentreaza pe pietele din Belgia si Portugalia, unde spera sa atraga milioane de clienti de la operatorii locali.