Anuntul Oficial al lui Volodimir Zelenski, Cat Rusi ar fi Murit in Razboi

Anuntul Oficial al lui Volodimir Zelenski, Cat Rusi ar fi Murit in Razboi

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, dezvaluie faptul ca Rusia ar fi inregistrat pierderi incredibil de mari in razboiul care s-a derulat pana in momentul de fata in tara sa, conform acestuia, nu mai putin de 43.000 de militari ai armatei ruse si-ar fi pierdut viata in luptele derulate pana in momentul de fata.

Cifrele sunt estimari ale Ucrainei, si nu sunt sustinute de catre niciuna dintre tarile vestile, CIA avand, de exemplu, estimari mult mai conservatoare, undeva de cam 5 ori mai mici decat cele ale ucrainienilor, dar asta nu e neaparat vreo surpriza din moment ce vorbim despre un razboi cu foarte multe informatii false.

“Forțele armate ale Ucrainei, serviciile noastre de informații și agențiile noastre de aplicare a legii nu vor lăsa fără răspuns bombardamentul rusesc din regiunea Dnipropetrovsk de astăzi.

Această următoare manifestare a terorii rusești, precum atacurile de la Mykolaiv și Harkov, demonstrează încă o dată că este necesară creșterea ajutorului militar pentru Ucraina. Cu cât armele noastre vor fi mai puternice și cu cât raza de utilizare a acestora este mai mare, cu atât mai devreme se va termina acest război crud.

Cu cât au mai multe pierderi ocupanții, cu atât mai repede vom putea să ne eliberăm pământul și să garantăm securitatea Ucrainei. Dacă aproape 43.000 de soldați ruși morți nu conving conducerea rusă că trebuie să găsească o cale de ieșire din război, atunci este nevoie de mai multe lupte, sunt necesare mai multe rezultate.”