BANCA Transilvania Transmite o IMPORTANTA Decizie Oficiala pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania Transmite IMPORTANTA Decizie Oficiala Toti Clientii sfanta maria

BANCA Transilvania a publicat un anunt oficial extrem de important despre care toti clientii din Romania trebuie sa stie chiar acum pentru ca sunt vizati direct de ceea ce se intampla. Mai exact, banca ii anunta pe clientii din toata tara ca in acest weekend prelungit pentru Sfanta Maria vor avea unitatile din toata tara inchise in ziua de 15 august.

BANCA Transilvania aplica aceasta masura exact precum in cursul anilor trecuti, cand le-a oferit angajatilor deasemenea posibilitatea de a bucura de o zi libera de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Ca de obicei, nu vorbim despre inchiderea tuturor unitatilor pe care banca le are, iar asta deoarece toate cele din unitatile comerciale vor putea fi vizitate.

BANCA Transilvania ne spune totusi ca in cadrula cestora vom putea face vizitele exclusiv intre orele 12:00 – 18:00, asa ca nu vom putea merge chiar oricand ne dorim pentru a rezolva problemele. Acest lucru e perfect normal, pentru ca pe de o parte unele centre comerciale vor avea program redus, iar pe de alta parte banca vrea sa le ofere oamenilor mai mult timp liber.

BANCA Transilvania va avea unele agentii inchise in 15 august, iata care

In unitatile care vor fi deschise, cei de la BANCA Transilvania spun ca vom putea face schimburi valutare, ca vom putea obtine extrase de cont, sau vom putea prelua instrumente de debit pentru decontare. Emiterea, reemiterea de carduri, resetarea PIN-urilor, sau preluari de documente pentru credite vor fi deasemenea posibile.

BANCA Transilvania Transmite IMPORTANTA Decizie Oficiala Toti Clientii 15 august

BANCA Transilvania spune ca in aceasta perioada toate aplicatiile sale de mobile banking vor functiona, deci vom putea utiliza BT Pay si NeoBT fara probleme. Mai mult decat atat, daca avem probleme si nu putem ajunge intr-o agentie dintr-un centru comercial, putem apela serviciul pentru relatii cu clientii pentru a primi ajutor cu orice fel de probleme.

Ceea ce ne spune acum BANCA Transilvania nu este tocmai nou si nestiut de multa lume, iar asta deoarece procedurile sunt cam aceleasi de fiecare data cand vorbim despre o sarbatoare importanta. Numarul de agentii deschise este limitat, iar in general ajutorul poate fi oferit doar telefonic de catre banca, asa cum se intampla si la alte banci.

BANCA Transilvania va reveni la programul normal incepand cu data de 16 august, la fel ca foarte multe alte banci si companii din Romania, ceva ce desigur ca multi dintre voi ati stiut deja mai mult ca sigur.